1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    • 30 zile drept de retur

    • Livrare gratuită

    • Accesorii originale Philips

    • NOU! Plătește în rate cu ING Credit Card

    Produse

    Rețetă cotlet de porc în sos barbeque

    Porţii 4, Durată de preparare: 10 m, Durată de gătire 45 m

    Ingrediente

    • 800 g cotlet porc
    • 3 căței usturoi
    • 100 ml suc de portocale
    • 150 ml suc roșii
    • 2 linguri miere
    • 1 lingură oțet balsamic
    • 1 lingură sos Worcestershire
    • 2 linguri vin
    • 1 lingură muștar
    • 1 linguriță boia de ardei iute
    • sare
    • piper
    • 3 linguri ulei

    Indicaţii

    • 1. Selectaţi programul FRY şi timpul de preparare 20 minute şi adăugaţi uleiul in vasul aparatului.
    • 2. După 2 minute adăugaţi carnea amestecată cu sosul de soia.
    • 3. Întoarceţi cubuleţele de carne pe ambele părţi.
    • 4. Într-un bol amestecaţi sucul de rosii cu sosul Worcestershire, sucul de portocale, muştarul, mierea, vinul, boiaua de ardei, omogenizaţi compoziţia şi turnaţi totul peste carne.
    • 5. Selectaţi apoi, programul STEW şi timpul de preparare 25 minute.
    • 6. Închideţi capacul şi lăsaţi la fiert până când carnea este bine pătrunsă şi sosul capătă consistenţă.
    • 7. Spre final, adăugaţi usturoiul pisat şi asezonaţi cu sare şi piper, după gust. Serviţi cu piure de cartofi cu unt şi smântână sau cu mămăliguţă, orez, paste etc.
    • Poftă bună!
    Rețetă cotlet de porc în sos barbeque