1. Selectaţi programul FRY şi timpul de preparare 20 minute şi adăugaţi uleiul in vasul aparatului.
2. După 2 minute adăugaţi carnea amestecată cu sosul de soia.
3. Întoarceţi cubuleţele de carne pe ambele părţi.
4. Într-un bol amestecaţi sucul de rosii cu sosul Worcestershire, sucul de portocale, muştarul, mierea, vinul, boiaua de ardei, omogenizaţi compoziţia şi turnaţi totul peste carne.
5. Selectaţi apoi, programul STEW şi timpul de preparare 25 minute.
6. Închideţi capacul şi lăsaţi la fiert până când carnea este bine pătrunsă şi sosul capătă consistenţă.
7. Spre final, adăugaţi usturoiul pisat şi asezonaţi cu sare şi piper, după gust. Serviţi cu piure de cartofi cu unt şi smântână sau cu mămăliguţă, orez, paste etc.
Poftă bună!
Reţete similare
Feluri principale
Rețetă File De Vânat Cu Sos De Alune Şi Rodii | Philips