1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    • 30 zile drept de retur

    • Livrare gratuită

    • Accesorii originale Philips

    • NOU! Plătește în rate cu ING Credit Card

    Produse

    Rețetă aluat de bază pentru pizza

    Porţii 4, Durată de preparare: 90 m, Durată de gătire 10-15 m

    Ingrediente

    • 500 g făină
    • 3 g drojdie uscată
    • 3 linguri de ulei de măsline
    • 1 lingură de sare marină
    • apă călduţă

    Indicaţii

    • 1. Frământaţi făina în robotul de bucătărie împreună cu drojdia, uleiul de măsline, sarea şi 4 linguri de apă călduţă. Dacă este nevoie, continuaţi să adăugaţi câte o lingură de apă până ce obţineţi un aluat maleabil. Lăsaţi aluatul să crească la temperatura camerei sub o cârpă curată, timp de jumătate de oră.
    • 2. Frământaţi bine aluatul şi lăsaţi să crească încă jumătate de oră. Apoi, preîncălziţi cuptorul la 230-250°C.
    • 3. Întindeţi aluatul cât mai subţire posibil, la dimensiunea dorită. Acoperiţi cu sos de roşii şi decoraţi cu ingrediente la alegere.
    • 4. Coaceţi pizza timp de 10-15 minute, până capătă o culoare aurie. Serviţi imediat.
    • Poftă bună!
    Rețetă aluat de bază pentru pizza