1. Frământaţi făina în robotul de bucătărie împreună cu drojdia, uleiul de măsline, sarea şi 4 linguri de apă călduţă. Dacă este nevoie, continuaţi să adăugaţi câte o lingură de apă până ce obţineţi un aluat maleabil. Lăsaţi aluatul să crească la temperatura camerei sub o cârpă curată, timp de jumătate de oră.
2. Frământaţi bine aluatul şi lăsaţi să crească încă jumătate de oră. Apoi, preîncălziţi cuptorul la 230-250°C.
3. Întindeţi aluatul cât mai subţire posibil, la dimensiunea dorită. Acoperiţi cu sos de roşii şi decoraţi cu ingrediente la alegere.
4. Coaceţi pizza timp de 10-15 minute, până capătă o culoare aurie. Serviţi imediat.
Poftă bună!
Reţete similare
Feluri principale
Rețetă File De Vânat Cu Sos De Alune Şi Rodii | Philips