1. Prăjiţi alunele într-o tigaie timp de 2-3 minute, apoi lăsaţi să se răcească.
2. Puneţi accesoriul de tăiat în robotul de bucătărie înainte de a adăuga alunele, usturoiul, 2 linguri de ulei şi coriandru. Pasaţi amestecul adăugând sucul de rodii cu robotul în funcţiune. Condimentaţi cu sare şi piper, după gust.
3. Preîncălziţi cuptorul la 150 ºC. Condimentaţi bucăţile de file cu sare şi piper (este mai bine să adăugaţi sarea acum decât după prăjire, deoarece dă mai mult gust).
4. Încălziţi untul împreună cu uleiul de măsline şi prăjiţi bucăţile de file timp de 2-3 minute, până capătă o culoare maronie, întorcându-le pentru prăjire uniformă.
5. Serviţi carnea cu sosul de alune şi seminţele de rodie.