1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    • 30 zile drept de retur

    • Livrare gratuită

    • Accesorii originale Philips

    • NOU! Plătește în rate cu ING Credit Card

    Produse

    Rețetă file de vânat cu sos de alune şi rodii

    Bogat în arome

    Porţii 4, Durată de preparare: 20 m

    Ingrediente

    • 100 g alune decojite
    • 1 căţel de usturoi decojit
    • 4 linguri ulei de măsline extra virgin
    • 3 linguri coriandru sau pătrunjel tocat fin
    • 100 ml suc de rodii
    • 4 bucăţi de file de vânat, la temperatura camerei
    • 2 linguri de unt
    • 1 rodie
    • piper negru, proaspăt măcinat

    Indicaţii

    • 1. Prăjiţi alunele într-o tigaie timp de 2-3 minute, apoi lăsaţi să se răcească.
    • 2. Puneţi accesoriul de tăiat în robotul de bucătărie înainte de a adăuga alunele, usturoiul, 2 linguri de ulei şi coriandru. Pasaţi amestecul adăugând sucul de rodii cu robotul în funcţiune. Condimentaţi cu sare şi piper, după gust.
    • 3. Preîncălziţi cuptorul la 150 ºC. Condimentaţi bucăţile de file cu sare şi piper (este mai bine să adăugaţi sarea acum decât după prăjire, deoarece dă mai mult gust).
    • 4. Încălziţi untul împreună cu uleiul de măsline şi prăjiţi bucăţile de file timp de 2-3 minute, până capătă o culoare maronie, întorcându-le pentru prăjire uniformă.
    • 5. Serviţi carnea cu sosul de alune şi seminţele de rodie.
    • Poftă bună!
    Rețetă file de vânat cu sos de alune şi rodii