1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Cafea (255)

  Filtre

  0 Filtre
  Tip produs
  Espressoare automate
  Espressoare automate Saeco
  Espressoare manuale Saeco
  Cafetiere cu filtru
  Funcţii
  Cană din sticlă

  Vasul Aroma de la Philips este fabricat din sticlă şi este creat pentru a păstra optim aroma cafelei.

  AromaSwirl

  Duza inteligentă a cafetierei cu filtru roteşte cafeaua pe măsură ce aceasta picură în vasul de sticlă, răspândind uniform aroma peste tot. Fără cafea slabă în ultima ceaşcă. Această caracteristică asigură că prima şi ultima ceaşcă de cafea preparate în cafetiera cu filtru vor avea aceeaşi concentraţie – şi un gust excelent până la ultimul strop.

  Temperatură reglabilă a cafelei

  Această cafetieră îţi permite să reglezi temperatura cafelei conform preferinţelor tale. De exemplu, o temperatură mai ridicată pentru o ceaşcă de ceramică ce absoarbe căldura şi una mai scăzută pentru un pahar subţire sau pentru un pahar din plastic pe care să-l iei cu tine.

  Selectare a concentraţiei

  Cu funcţia de selectare a concentraţiei, poţi alege între o cafea scurtă şi tare şi una lungă şi slabă.

  Râşniţă ceramică

  Râşniţele ceramice de cafea sunt superioare râşniţelor din oţel ale concurenţei din mai multe puncte de vedere: acestea asigură măcinare precisă, longevitate supremă şi funcţionare deosebit de silenţioasă, fără arderea boabelor - pentru gust pur

  Potrivit pentru diverse dimensiuni de ceşti

  Ridicând sau coborând gura de scurgere sau tava de scurgere, îţi poţi regla aparatul să corespundă ceştii sau cănii tale preferate.

  Memorie personală pentru cafea

  Aparatul îţi permite să reglezi şi să salvezi cantitatea de cafea pe care preferi s-o prepari.

  Preparare în avans

  Prepararea în avans te asigură că boabele de cafea sunt înmuiate înainte de preparare, astfel ca aromele să fie eliberate în mod uniform.

  Indicator detartrare

  Aparatul îşi aminteşte când trebuie să-l detartrezi cu agentul special de detartrare SENSEO® sau Saeco, pentru a asigura durata maximă de viaţă a aparatului.

  Piesele pot fi spălate în maşină

  Piese care pot fi spălate în maşină pentru curăţare uşoară şi comodă.

  Oprire automată

  Aparatul se opreşte automat pentru a economisi energie.

  Soluţii pentru lapte
  Sistem automat de spumare a laptelui

  Sistemele de spumare a laptelui cu carafă pentru lapte integrată pot fi depozitate cu uşurinţă în frigider şi sunt întotdeauna pregătite să spumeze lapte pentru cappuccino gustos şi multe altele.

  Cu sistem de spumare a laptelui separat

  Cu sistemul clasic de spumare a laptelui pannarello, îţi poţi spuma laptele potrivit preferinţelor tale. Pur şi simplu introdu pannarello în lapte, în timp ce amesteci încet laptele cu o mişcare de rotaţie. Spumează laptele cât de mult doreşti, pentru mai multă sau mai puţină spumă a laptelui.

  Băuturi cu cafea
  Cafea la filtru

  Găseşte un aparat care prepară o cafea la filtru. Cafeaua la filtru se prepară prin turnarea apei clocotite peste cafeaua măcinată, într-un filtru de cafea din hârtie. Servită în căni de la 125 ml (Germania) până la 250 ml (SUA), cu un gust mai complet decât un espresso.

  Băuturi cu cafea şi lapte

  Găseşte aparate care pot prepara băuturi cu cafea cu lapte spumat - precum Cappuccino.

  Espresso

  Găseşte toate aparatele care prepară o doză de espresso. Espresso se prepară prin trecerea forţată a apei calde la 88º C timp de 25 de secunde la o presiune efectivă de 9 bari prin 7 grame de cafea fin măcinată, pentru un espresso de 25 ml acoperit cu un strat cremos fin. Mai intens şi mai pur decât o cafea la filtru.

  Materiale şi finisaje
  Oţel inox

  Întregul produs este acoperit cu oţel inoxidabil rezistent, pentru longevitate supremă şi design premium

  Plastic şi oţel inox

  Elementele elegante din oţel inoxidabil au fost combinate cu gust cu materiale sintetice durabile pentru un design armonios al aparatului, care este uşor de curăţat.

  Plastic

  Materialele sintetice ale acestui aparat îi oferă durabilitate şi îl fac uşor de curăţat - conceput pentru oameni cărora le plac lucrurile accesibile în viaţă.

  Curăţare şi întreţinere
  Program de curăţare şi detartrare automat

  Mai mult timp pentru lucrurile importante din viaţă: aparatul se va clăti automat atunci când este pornit şi oprit şi se va detartra atunci când este necesar şi când vei pune agent de detartrare în rezervorul de apă

  Funcţie de curăţare a carafei pentru lapte

  Mai mult timp pentru lucrurile importante din viaţă: carafa de lapte se curăţă singură după fiecare utilizare.

  Compatibil cu filtrul AquaClean

  Espressoare automate care vor corespunde filtrului de apă AquaClean patentat. AquaClean se asigură că nu este nevoie să-ţi detartrezi espressorul automat pentru 5.000 de ceşti (2 ani).

  Accesorii şi piese
  Pregătirea

  Tot ceea ce-ţi trebuie pentru a prepara o cafea sau chiar pentru a extinde funcţionalităţile cafetierei tale.

  Întreţinere

  Filtre de apă, agenţi de detartrare şi multe altele pentru a te ajuta să extinzi durata de viaţă a cafetierei tale sau a espressorului tău.

  Piese de schimb

  S-a stricat ceva? Aceste piese îţi vor economisi costurile necesare pentru înlocuirea întregului espressor sau a întregii cafetiere.

  Nu ai găsit ce căutai?

  Vezi toate produsele