0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    Mai multe:

    Rețetă chec cu banane (Banana bread)

    Un gust delicios de banana bread, care devine și mai gustos!
     

    Sfat: Pentru un plus de savoare, servește checul cu lapte și nu uita că gustul e și mai bun a doua zi, deoarece făina își modifică structura în timp. 

    Porții: 6 

    Timp de preparare: 12 min 

    Timp de gătire: 40 min 

    Accesoriu: Tavă pentru copt 

     

    Ingrediente  

     

    • 2,5 banane 
    • 40 grame de unt 
    • 1 ou 
    • 140 grame de făină normală 
    • 50 grame de zahăr 
    • 1 praf de sare 
    • 1 linguriță de bicarbonat de sodiu 
    • 10 grame de unt 
    • 1 jumătate de banană 

    Cum preparăm checul de banane?

    zdrobirea bananelor pentru prepararea banana bread

    1. Curăță toate bananele și pune deoparte o jumătate de banană, pe care o vei folosi ulterior. 

     

    Într-un bol, zdrobește bananele cu o furculiță. 

     

    Sfat: Bananele coapte, cu pete negre pe coajă, sunt cele mai potrivite pentru această rețetă. 

    adăugarea untului și oului conform rețetei de banana bread

    2. Adaugă untul și oul peste bananele zdrobite și amestecă bine. 

     

    Într-un bol separat, amestecă ingredientele uscate: făina, zahărul, bicarbonatul de sodiu și sarea. 

     

    Sfat: Dacă folosești banane bine coapte și dulci, poți reduce cantitatea de zahăr din rețetă și îl poți înlocui cu un alt tip de zahăr, cum ar fi zahărul brun. 

    amestecarea ingredientelor pentru prepararea checului de banane 

    3. Adaugă ingredientele uscate peste amestecul de banane zdrobite. 

     

    Pasează toate ingredientele folosind o furculiță sau o spatulă, până obții o compoziție moale.  

     

    Sfat: Dacă dorești, poți adăuga acum și alte ingrediente, precum nuci/alune, stafide sau fulgi de ciocolată. 

    folosirea accesoriului de copt Philips Airfryer la prepararea checului de banane 

    Unge cu unt baza și lateralele accesoriului pentru copt Philips și tapetează-le cu puțină faină. 

     

    Toarnă compoziția în accesoriul pentru copt. 

     

    Taie jumătatea de banană lăsată deoparte în două, pe lungime, și așază cele două bucăți deasupra checului. 

     

    Introdu accesoriul pentru copt, în coș. Introdu coșul în aparatul Airfryer. Pornește aparatul cu setările de timp și temperatură indicate. 

     

    Timp: 40 min 

    Temperatură: 160°C 

     

    Timpul de gătire poate varia în funcție de modelul de aparat Airfryer.

    checul de banane copt în aparatul Philips Airfryer

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.