Sfat: Pentru un plus de savoare, servește checul cu lapte și nu uita că gustul e și mai bun a doua zi, deoarece făina își modifică structura în timp.
Porții: 6 Timp de preparare: 12 min Timp de gătire: 40 min Accesoriu: Tavă pentru copt Ingrediente
1. Curăță toate bananele și pune deoparte o jumătate de banană, pe care o vei folosi ulterior. Într-un bol, zdrobește bananele cu o furculiță. Sfat: Bananele coapte, cu pete negre pe coajă, sunt cele mai potrivite pentru această rețetă.
2. Adaugă untul și oul peste bananele zdrobite și amestecă bine. Într-un bol separat, amestecă ingredientele uscate: făina, zahărul, bicarbonatul de sodiu și sarea. Sfat: Dacă folosești banane bine coapte și dulci, poți reduce cantitatea de zahăr din rețetă și îl poți înlocui cu un alt tip de zahăr, cum ar fi zahărul brun.
3. Adaugă ingredientele uscate peste amestecul de banane zdrobite. Pasează toate ingredientele folosind o furculiță sau o spatulă, până obții o compoziție moale. Sfat: Dacă dorești, poți adăuga acum și alte ingrediente, precum nuci/alune, stafide sau fulgi de ciocolată.
Unge cu unt baza și lateralele accesoriului pentru copt Philips și tapetează-le cu puțină faină. Toarnă compoziția în accesoriul pentru copt. Taie jumătatea de banană lăsată deoparte în două, pe lungime, și așază cele două bucăți deasupra checului. Introdu accesoriul pentru copt, în coș. Introdu coșul în aparatul Airfryer. Pornește aparatul cu setările de timp și temperatură indicate. Timp: 40 min Temperatură: 160°C Timpul de gătire poate varia în funcție de modelul de aparat Airfryer.
You are about to visit a Philips global content page
Continue