Ingrediente
1. Introdu o felie de pâine în robotul de bucătărie și mixează până obții pesmet. Topește untul și amestecă-l cu pesmetul. 2. Curăță și zdrobește usturoiul. Într-un bol, amestecă usturoiul cu creveții și sarea. Adaugă vinul alb. Amestecă toate ingredientele și lasă-le la marinat în vin, câteva minute. Introdu creveții în accesoriul pentru copt Philips și toarnă marinada din vin alb, deasupra. Presară pesmetul cu unt pe creveți. Introdu accesoriul pentru copt în coș.
3. Introdu coșul în aparatul Airfryer. Pornește aparatul cu setările de timp și temperatură indicate. Amestecă creveții și pesmetul o dată, dupa 8 minute.
Timp: 15 min Temperatură: 200°C Timpul de gătire poate varia în funcție de modelul de aparat Airfryer.
4. Servește creveții cu usturoi cu pătrunjel verde tocat mărunt.
You are about to visit a Philips global content page
Continue