0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    Pregătirea pentru noul membru al familiei

    Este unul dintre cele mai fericite momente din viaţa ta – să-ţi aduci bebeluşul acasă şi să începeţi împreună viaţa de familie. Aşa că ar fi bine să te gândeşti la cum ai putea să începi să te pregăteşti pentru ziua aceea cât încă te mai simţi în formă şi capabilă.

     

    Decorarea camerei bebeluşului


    Crearea unui spaţiu liniştit, sigur şi relaxant în care să-ţi hrăneşti şi îngrijeşti bebeluşul este un mod excelent de a-ţi consuma din excesul de creativitate pe care îl poţi simţi ca viitoare mămică. Mai ales că decorarea camerei bebeluşului spre sfârşitul sarcinii nu va fi chiar aşa uşor de făcut. Cumpara o pompa de san și alte accesorii necesare pentru hrănirea celui mic, înainte de naștere: îți vei dori să le ai la îndemână.
     

    Dacă ai o colecţie de reviste de decoraţiuni interioare şi pentru bebeluşi, poţi începe să decupezi din ele pentru a crea panouri inspiraţionale. De asemenea, poţi păstra scheme de culori şi idei de decorare pe Pinterest.
     

    Dacă poţi, încearcă să utilizezi vopsea non-toxică pe pereţii camerei bebeluşului astfel eviți orice posibilitatea de a avea de-a face cu probleme de sanatate la bebe. De asemenea, ai grijă când decorezi – nivelurile tale de energie vor fi ridicate în al doilea trimestru, însă trebuie să te asiguri că nu te suprasoliciţi. De ce să nu ceri ajutorul prietenilor şi familiei? Multe dintre experiențele lor îți pot fi utile. Totuși e bine să te informezi din mai multe surse despre ceea ce urmează: informarea adecvată reduce frica de nastere.

    Alegerea mobilierului


    Începe să te gândeşti la leagănul sau pătuţul pe care ţi-ar plăcea să îl cumperi, astfel încât să poţi stabili bugetul pentru acesta. Multe mămici recomandă cumpărarea mai multor saltele sau a unei protecţii pentru saltea, astfel încât bebeluşul să aibă întotdeauna un loc uscat în care să doarmă dacă se întâmplă accidente.
     

    Masa de înfăşat este o idee bună – înălţimea îţi va ajuta semnificativ spatele – şi vei avea nevoie şi de o comodă cu sertare pentru hainele bebeluşului. Cel mai bun sfat de la AVENT? Atârnă o jucărie deasupra zonei de înfăşat pentru a ţine bebeluşul ocupat în timpul ce schimbi scutecul. Găseşte şi un scaun confortabil pentru alăptat – şi asigură-te că alţii se ocupă de ridicatul greutăţilor.

    Echipament de monitorizare


    Instalarea unui sistem de monitorizare pentru bebeluşi în camera copilului îţi permite să supraveghezi bebeluşul când nu eşti în cameră. Un sistem de monitorizare care îţi permite să răspunzi şi să calmezi bebeluşul cu vocea este o idee bună şi poţi alege şi sisteme de monitorizare video.
     

    Bebeluşii foarte mici nu îşi pot regla temperatura corporală foarte uşor, aşa că multe sisteme de monitorizare măsoară şi temperatura şi umiditatea. Dacă ai de făcut un cadou unei femei insarcinate, un astfel de sistem de monitorizare este o idee genială, pentru care îți va fi extrem de recunoscătoare.

     

    Te rugăm să fii conştientă de faptul că informaţiile oferite în aceste articole sunt doar sfaturi cu caracter general şi nu trebuie considerate în niciun caz ca un substitut al sfaturilor medicale de specialitate. Dacă tu, familia sau copilul tău prezentaţi simptome sau condiţii grave sau persistente, apelează la asistenţă medicală de specialitate. Philips Avent nu poate fi făcut răspunzător pentru nicio daună care ar putea rezulta în urma utilizării informaţiilor furnizate pe acest site web.

    Fă cunoștiință cu aplicația Sarcina+

     

    Concepută pentru a îți fi alături de când rămâi însărcinată și până la naștere, aplicația Sarcina+ te ghidează în toate etapele sarcinii și te ajută să o monitorizezi îndeaproape.

    Descarcă acum:

    You are about to visit a Philips global content page

    Continue

    Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.