0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Te invităm să descoperi întreaga gamă de suzete din cadrul colecției Philips Avent. Poți alege suzete pentru bebeluși în funcție de diverse criterii, cum ar fi categoria de vârstă: 0-6 luni, 6-18 luni sau modele de suzete potrivite pentru cei peste 18 luni. Gama cuprinde diverse tipuri de suzete ortodontice, într-o varietate de culori și modele simpatice și adorate de cei mici.

  Suzete (72)

  Filtre

  0 Filtre
  Tip de suzetă
  Vârstă
  Tip de suzetă

  Nu ai găsit ce căutai?

  Vezi toate produsele

  Produse vizualizate recent

  * Bazat pe un studiu online efectuat în perioada 15.02.2022 – 07.12.2022. Respondenții invitați să participle reprezintă un eșantion reprezentativ de femei cu vârsta cuprinsă între 20-45 de ani, din SUA, Germania, Franța, Regatul Marii Britanii, China, Italia, India, Indonesia, Canada, Arabia Saudită, Africa de Sud, Turcia și EAU. Respondenții sunt mame cu vârsta cuprinsă între 20-45 de ani, cu cel puțin 1 copil cu vârsta 0-5 ani, sau gravide cu primul copil; care folosesc/dețin sau iau în considerare să achiziționeze biberoane, pompe de sân, monitoare pentru bebeluși, cănuțe, suzete și/sau sterilizatoare în următoarele 12 luni.

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.