Televizor LED 4K curbat cu Android TV™

  Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/55pus8700_12/55pus8700_12_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  Televizor LED 4K curbat cu Android TV™

  Televizor LED curbat 4K dotat cu Android TV

  Zero sacrificii: televizorul UHD curbat seria 8700 dotat cu Android combină materiale şi tehnologie de calitate cu un design elegant. Caracteristicile premium includ Ambilight pe 3 laturi, procesor Quad Core şi suport arcuit crom cu sound bar vizibil. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

8700 series Televizor LED 4K curbat cu Android TV™

139 cm (55"), LED TV 4K Ultra HD, Quad Core, 16GB şi extensibil, Twin Tuner DVB-T/T2/C/S/S2 55PUS8700/12 Caută produse similare

Televizor LED curbat 4K dotat cu Android TV

Cu Ambilight pe 3 laturi

 • Ambilight îţi schimbă pentru totdeauna modul de vizionare la televizor

  Ai creat un cămin care este mai mult decât o casă, de ce n-ai alege un televizor care să fie cald şi îmbietor? Tehnologia unică Ambilight de la Philips face ecranul mult mai larg - şi experienţa de vizionare mult mai captivantă - proiectând un halo de lumină din cele trei laturi ale ecranului televizorului pe peretele care-l înconjoară. Culoarea, imaginile vibrante şi emoţiile depăşesc ecranul şi aduc în sufrageria ta o experienţă de vizionare extraordinară.

 • 4K Ultra HD: rezoluţie cum nu ai mai întâlnit niciodată

  Televizorul Ultra HD are o rezoluţie de 4 ori mai mare decât cea a unui televizor Full HD obişnuit. Datorită celor peste 8 milioane de pixeli şi tehnologiei unice de upscaling Ultra Resolution, vei putea obţine cele mai bune imagini, indiferent de conţinutul original. Bucură-te de claritate îmbunătăţită, de percepţia unei adâncimi sporite, de contrast superior şi de mişcare naturală şi detalii fără cusur.

 • Micro Dimming Pro pentru contrast incredibil

  Micro Dimming Pro îmbunătăţeşte contrastul televizorului tău în funcţie de condiţiile de iluminat din mediul tău. Un senzor de lumină şi un software special analizează imaginea în 6400 de secţiuni diferite astfel încât să te poţi bucura de contrast şi calitate incredibile ale imaginii, având parte de o experienţă vizuală realistă - indiferent dacă este zi sau noapte.

 • Pixel Precise Ultra HD: descoperă o calitate vie a imaginii UHD

  Frumuseţea televizorului 4K Ultra HD constă în savurarea fiecărui detaliu. Motorul de procesare Philips Pixel Precise Ultra HD converteşte orice imagine de intrare în rezoluţie UHD excepţională pentru ecranul tău. Bucură-te de imagini în mişcare line şi clare, cu contrast excepţional. Descoperă un negru mai intens, alb mai strălucitor, culori vii şi tonuri de piele naturale - de fiecare dată şi de la orice sursă.

 • Dezlănţuie puterea Quad Core cu Android integrat

  Procesorul Philips Quad Core întâlneşte puterea Android pentru a-ţi oferi o experienţă de joc captivantă. Iar având Android pe televizor, vei naviga, vei lansa aplicaţii şi vei juca în mod super rapid, super intuitiv şi super distractiv.

 • Fă o demonstraţie cu televizorul curbat Philips

  Fă o demonstraţie cu televizorul curbat Philips

  Îţi trăieşti viaţa aşa cum doreşti…nu este momentul să ai un televizor care să se potrivească stilului tău unic? Televizorul nostru curbat sfidează regulile designului convenţional pentru a-ţi oferi o înfăţişare modernă şi îndrăzneaţă. În combinaţie cu o calitate ridicată a imaginii, este tot ce ţi-ai putea dori de la un televizor Philips.

 • Magazinul Google Play şi galeria de aplicaţii Philips: priveşte mai departe de televizor

  Magazinul Google Play şi galeria de aplicaţii Philips: priveşte mai departe de televizor

  Magazinul Google Play şi galeria de aplicaţii Philips merg mai departe de programarea TV tradiţională, pentru a-ţi aduce o colecţie online amplă de filme, televiziune, muzică, aplicaţii şi jocuri. 16 GB de memorie extensibilă înseamnă că există suficient spaţiu pentru conţinutul tău preferat şi pentru a instala mai multe aplicaţii.

 • Glisează, tastează, vorbeşte şi multe altele - o interacţiune cu adevărat inteligentă

  Glisează, tastează, vorbeşte şi multe altele - o interacţiune cu adevărat inteligentă

  Am conceput noile noastre telecomenzi pentru o utilizare la fel de distractivă precum televizoarele Android cu care sunt sincronizate. Introduce textul folosind Google voice* sau o tastatură completă Qwerty. Pronunţă „Deschide YouTube” pentru a lansa aplicaţia. Glisează printre fotografiile tale de familie pe suportul nostru tactil. Sau pur şi simplu utilizeaz-o ca pe o telecomandă clasică.

 • Funcţia de reducere digitală a zgomotului optimizează imaginile, indiferent de sursă

  Televizorul tău este o maşinărie incredibilă, dar este posibil ca sursa de pe care urmăreşti conţinutul să nu fie. Funcţia DNR avansată analizează conţinutul pentru identificarea imperfecţiunilor şi direcţionează imaginea recepţionată într-una din două direcţii posibile. Imaginile provenite de la o sursă de calitate sunt optimizate la cel mai înalt nivel imaginabil de claritate şi detaliu. Iar cele dintr-o sursă de calitate slabă? Acestea sunt mai întâi curăţate de imperfecţiuni, înainte de a fi îmbunătăţite ca şi cele provenite din surse de bună calitate.

 • Lasă-te sedus de sunet de 50 W, produs de cinci boxe

  Lasă-te înconjurat de un sunet superb. Noua serie 8700 combină puterea celor trei boxe situate în partea din spate a televizorului cu două tweetere frontale, pentru a oferi un spectru de sunet amplu şi bogat. Am fabricat subwooferele din Neodim, un material de primă clasă care creează mai mult volum, un răspuns de bas îmbunătăţit şi un sunet pur şi echilibrat de cea mai bună calitate.

 • Auzi fiecare detaliu cu DTS Premium Sound

  Boxele de televizor eficiente necesită un motor de procesare puternic, care păstrează puritatea conţinutului audio original. DTS Premium Suite a fost conceput pentru a oferi clienţilor experienţa pe care aceştia o aşteaptă de la procesarea de sunet de înaltă performanţă: surround captivant cu bas profund şi bogat, şi dialog clar oferit la niveluri maxime şi fără fluctuaţii, întreruperi sau distorsiuni.

Vezi toate Specificaţile
 • Părinţii trebuie să îşi monitorizeze copiii în timpul vizionărilor 3D şi să se asigure că nu resimt niciun disconfort de tipul celor menţionate mai sus. Vizionarea 3D nu este recomandată pentru copiii cu vârsta mai mică de 6 ani, deoarece sistemul lor vizual nu este încă dezvoltat complet.
 • EPG şi vizibilitatea curentă (până la 8 zile) depind de ţară şi de operator.
 • Ofertele aplicaţiei Android variază în funcţie de ţară. Pentru mai multe detalii, vizitează magazinul local Google Play.
 • Consum de energie în kWh pe an, conform consumului televizorului pentru 4 ore de funcţionare pe zi, timp de 365 zile. Consumul real de energie variază în funcţie de modul în care este utilizat televizorul.
 • Televizorul suportă recepţia DVB de emisiuni 'Free to air'. Este posibil ca anumiţi operatori DVB să nu fie suportaţi. Poţi găsi o listă actualizată în secţiunea Întrebări frecvente pe site-ul de asistenţă Philips. Pentru unii operatori, se cere acces condiţionat şi abonament. Pentru informaţii suplimentare, contactează-ţi operatorul.
 • (Philips) compatibil numai cu dispozitive specifice de redare Philips.
 • Funcţionalitatea Google Cast depinde de aplicaţiile şi dispozitivele compatibile cu Google Cast. Pentru mai multe detalii, vizitează pagina de produse Google Cast.
 • Aplicaţia Philips TV Remote şi funcţiile corelate variază în funcţie de modelul de televizor, operator şi ţară, precum şi de modelul dispozitivului inteligent şi sistemul de operare. Pentru mai multe detalii, vizitează: www.philips.com/TVRemoteapp.
 • Ofertele aplicaţiei Smart TV variază în funcţie de modelul de televizor şi ţară. Pentru mai multe detalii, vizitează: www.philips.com/smarttv.
 • Înregistrare USB numai pentru canale digitale, înregistrările pot fi limitate de protecţia împotriva transmiterii (CI+). Se pot aplica restricţii în funcţie de canal şi ţară.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa