Smart TV LED 4K Ultra HD, ultrasubţire

  Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/55pus7809_12/55pus7809_12_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  Smart TV LED 4K Ultra HD, ultrasubţire

  Smart TV LED 4K Ultra HD, ultrasubţire

  Ultra HD gândindu-ne la dvs.: televizorul 4K Ultra HD Philips din seria 7800. Dotat cu numeroase caracteristici, acesta reprezintă o încântare a simţurilor, combinând rezoluţia uimitoare 4K, Ambilight, 3D şi dimensiuni ultra subţiri care vă vor lua respiraţia. Vezi toate beneficiile

 • Smart TV LED 4K Ultra HD, ultrasubţire

  Play Pause
  You need Flash to see video.
  Click here to download it.

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

7800 series Smart TV LED 4K Ultra HD, ultrasubţire

139 cm (55"), LED TV 4K Ultra HD, Quad Core, DVB-T/T2/C/S/S2 55PUS7809/12 Caută produse similare

Smart TV LED 4K Ultra HD, ultrasubţire

Cu Ambilight pe 2 laturi

 • Ambilight vă schimbă pentru totdeauna modul de vizionare la televizor

  Aţi creat un cămin care este mai mult decât o casă, de ce n-aţi alege un televizor care să fie cald şi îmbietor? Tehnologia unică Ambilight de la Philips vă face ecranul mult mai larg - şi experienţa de vizionare mult mai captivantă - proiectând un halo de lumină din cele două laturi ale ecranului televizorului pe peretele care-l înconjoară. Culoarea, imaginile vibrante şi emoţiile depăşesc ecranul şi aduc în sufrageria dvs. o experienţă de vizionare mai palpitantă, mai intensă şi mai captivantă.

 • 4K Ultra HD: rezoluţie cum nu aţi mai întâlnit niciodată

  Vizionaţi programe TV aşa cum nu aţi mai făcut-o niciodată, graţie rezoluţiei de patru ori mai mari decât în cazul unui televizor obişnuit Full HD. 3840 x 2160 pixeli oferă o imagine atât de rafinată şi plină de viaţă, încât este o fereastră către o nouă lume.

 • Pixel Precise Ultra HD: descoperiţi o calitate vie a imaginii

  Frumuseţea televizorului 4K Ultra HD constă în savurarea fiecărui detaliu. Algoritmii de procesare a motorului nostru Pixel Precise Ultra HD convertesc orice imagine de intrare în rezoluţie UHD pentru ecranul dvs. Rezultatul? Fie că vizualizaţi un videoclip online, fie conţinut 4K Ultra HD, veţi experimenta definiţie, mişcare, claritate, culoare şi contrast excepţionale de la Philips.

 • Wi-Fi Miracast™—redaţi conţinutul smartphone-ului dvs. pe televizor

  Redaţi ceea ce vedeţi pe dispozitivul dvs. inteligent şi partajaţi cu prietenii şi familia pe televizor. De la fotografii la videoclipuri, jocuri şi altele, redaţi orice cu o simplă comandă de pe smartphone-ul şi tableta dvs. pe ecranul mare.

 • Multiroom TV—partajaţi programe TV în direct şi înregistrări între televizoare

  Scăpați de transmisiile tradiționale. Funcţionând ca server, Philips Smart TV are puterea de a se conecta la alt televizor din aceeaşi reţea Wi-Fi. După conectare, puteţi partaja emisiuni TV difuzate şi înregistrări de la acest televizor cu un televizor client, totul fără a desfăşura cabluri noi sau a cheltui bani pe mai multe abonamente.

 • Linii ultrasubţiri pentru un profil rafinat

  Linii ultrasubţiri pentru un profil rafinat

  Atrăgătoare. De ultimă generaţie. Rafinată. Precisă. Silueta Philips ultrasubţire. Faptul că ceva atât de subţire poate să atragă atâta interes nu ar trebui să surprindă, considerând câtă eleganţă va aduce interiorului dvs.

 • PMR ultra de 600 Hz pentru imagini în mişcare fără cusur

  PMR ultra de 600 Hz pentru imagini în mişcare fără cusur

  Nimic nu se compară cu adrenalina din jocuri, evenimentele sportive antrenante sau filmele de acţiune pe un TV cu Ultra HD. De aceea, acest televizor Philips dispune de Perfect Motion Rate de 600 Hz; astfel, vă veţi putea bucura de imagini în mişcare fără cusur, la rezoluţie Ultra HD, deoarece chiar dacă pulsul dvs. ar putea creşte, imaginea n-ar trebui să sufere trepidaţii.

 • Design fără ramă: lipsa ramei înseamnă o vizionare mai plăcută la televizor

  Atrăgător. Minimalist. Discret. Rama îngustă este prelucrată cu măiestrie din sticlă de înaltă calitate şi încadrată cu un strat ultrasubţire de aluminiu; reducând la minim rama şi mărind la maxim imaginea.

 • Finisaje: un televizor care arată pe cât de bine funcţionează

  Casa dvs. vă reprezintă stilul. Designerii noştri au ales culori şi finisaje subtile şi sofisticate şi le-au combinat cu materiale autentice, de calitate, precum aluminiul pentru a crea un design care se potriveşte perfect cu interiorul casei dvs.

 • De la aplicaţii la Cloud TV: mai mult divertisment online ca niciodată

  Imaginaţi-vă un portofoliu de aplicaţii inteligente în continuă creştere pe televizorul dvs. De la YouTube la muzică şi clipuri video la cerere şi multe altele, puteţi personaliza aplicaţiile pe care le adăugaţi la tabloul de bord. Vreţi şi mai mult? Încercaţi Cloud TV. Dispunând de sute de canale premium internaţionale, este o modalitate excelentă de a descoperi ce e la modă în celălalt capăt la lumii. Cu Cloud Explorer, puteţi accesa Dropbox™ pentru a vizualiza (şi a partaja) fotografiile şi clipurile video preferate pe ecran mare.

Vezi toate Specificaţile
 • Aplicaţia MyRemote şi funcţiile corelate variază în funcţie de modelul de televizor şi ţară, precum şi de modelul dispozitivului inteligent şi sistemul de operare. Pentru mai multe detalii, vizitaţi: www.philips.com/TV.
 • Pentru aplicaţii Smart TV, vizitaţi www.philips.com/TV pentru a descoperi oferta de servicii din ţara dvs.
 • Oferta Cloud depinde de disponibilitatea şi reglementările din ţara dvs
 • Compatibilitatea depinde de certificarea Wifi Miracast pentru Android 4.2 sau o versiune ulterioară. Pentru mai multe detalii, consultaţi documentaţia dispozitivului dvs.
 • Înregistrare USB numai pentru canale digitale, înregistrările pot fi limitate de protecţia împotriva transmiterii (CI+). Se pot aplica restricţii în funcţie de canal şi ţară.
 • Camera TV Philips (PTA317) este vândută separat.
 • Părinţii trebuie să îşi monitorizeze copiii în timpul vizionărilor 3D şi să se asigure că nu resimt niciun disconfort de tipul celor menţionate mai sus. Vizionarea 3D nu este recomandată pentru copiii cu vârsta mai mică de 6 ani, deoarece sistemul lor vizual nu este încă dezvoltat complet.
 • Televizorul suportă recepţia DVB de emisiuni 'Free to air'. Este posibil ca anumiţi operatori DVB să nu fie suportaţi. O listă actualizată puteţi găsi în secţiunea Întrebări frecvente pe site-ul de asistenţă Philips. Pentru unii operatori, se cere acces condiţionat şi abonament. Pentru informaţii suplimentare, contactaţi-vă operatorul.
 • Consum de energie în kWh pe an, conform consumului televizorului pentru 4 ore de funcţionare pe zi, timp de 365 zile. Consumul real de energie variază în funcţie de modul în care este utilizat televizorul.
 • EPG şi vizibilitatea curentă (până la 8 zile) depind de ţară şi de operator.
 • (Philips) compatibil numai cu dispozitive specifice de redare Philips.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa