Televizoare
Seria 6000
LED TV Full HD de 140 cm (55") cu Ambilight pe 2 laturi

Televizor LED Full HD

  Pentru mai multe informaţii descarcă <a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/5/55pfh6309_88/55pfh6309_88_elr_.pdf" target="_blank">etichetă Energie</a>
  Pentru mai multe informaţii descarcă etichetă Energie

  Televizor LED Full HD

  Smart TV LED, Full HD

  Design care depăşeşte aparenţele: televizorul Philips seria 6300 Smart TV Full HD LED. Începem cu procesorul de imagine Pixel Plus HD pentru imagini clare şi precise şi apoi adăugăm Ambilight şi un design fără ramă pentru a vă duce experienţa de vizualizare la un alt nivel. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

6000 series Televizor LED Full HD

140 cm (55"), Televizor LED Full HD, Dual Core, DVB-T/C 55PFH6309/88 Caută produse similare

Smart TV LED, Full HD

Cu Ambilight pe 2 laturi

 • Ambilight vă schimbă pentru totdeauna modul de vizionare la televizor

  Aţi creat un cămin care este mai mult decât o casă, de ce n-aţi alege un televizor care să fie cald şi îmbietor? Tehnologia unică Ambilight de la Philips vă face ecranul mult mai larg - şi experienţa de vizionare mult mai captivantă - proiectând un halo de lumină din cele două laturi ale ecranului televizorului pe peretele care-l înconjoară. Culoarea, imaginile vibrante şi emoţiile depăşesc ecranul şi aduc în sufrageria dvs. o experienţă de vizionare mai palpitantă, mai intensă şi mai captivantă.

 • Wi-Fi Miracast™—redaţi conţinutul smartphone-ului dvs. pe televizor

  Redaţi ceea ce vedeţi pe dispozitivul dvs. inteligent şi partajaţi cu prietenii şi familia pe televizor. De la fotografii la videoclipuri, jocuri şi altele, redaţi orice cu o simplă comandă de pe smartphone-ul şi tableta dvs. pe ecranul mare.

 • Cloud Explorer şi Dropbox™: partajaţi direct pe ecranul mare

  Cloud Explorer face partajarea uşoară permiţându-vă sa vă accesaţi contul Dropbox™ prin intermediul televizorului. Transferaţi şi vizualizaţi cu uşurinţă conţinut salvat online pe ecranul televizorului. De ce să nu se bucure şi alţii? Doar încărcaţi şi vizualizaţi conţinutul din conturile Dropbox™ partajate cu prietenii şi familia de oriunde din lume.

 • PMR 200Hz pentru imagini în mişcare fluide

  PMR 200Hz pentru imagini în mişcare fluide

  Nimic nu se compară cu adrenalina din jocuri, evenimentele sportive antrenante sau filmele de acţiune. De aceea, acest televizor Philips dispune de Perfect Motion Rate de 200 Hz; astfel, vă veţi putea bucura de imagini fluide în mişcare, deoarece chiar dacă pulsul dvs. ar putea creşte, imaginea n-ar trebui să sufere trepidaţii.

 • 3D vă duce în mod realist în locuri în care nu aţi mai fost niciodată

  3D vă duce în mod realist în locuri în care nu aţi mai fost niciodată

  Savuraţi ore de vizualizare confortabilă datorită tehnologiei 3D pasive care vă oferă înaltă calitate, fără scintilaţii şi cu nivel redus de „imagini fantomă” 3D. Convertiţi orice conţinut 2D în conţinut 3D impecabil şi în culori vii. Ochelarii 3D eleganţi şi uşori sunt purtaţi confortabil şi nu necesită baterii.

 • Smart TV: o lume complet nouă pe care o puteţi explora

  Smart TV: o lume complet nouă pe care o puteţi explora

  Descoperă o experienţă mai inteligentă care se află dincolo de televizorul tradiţional. Închiriază şi redă filme, clipuri video sau jocuri din magazinele video online. Vizionează programe de televiziune recuperate de pe canalele preferate şi bucură-te de o selecţie din ce în ce mai bogată de aplicaţii online precum Youtube.

 • Aplicaţia MyRemote: cea mai inteligentă metodă de a interacţiona cu televizorul dvs.

  Aplicaţia MyRemote: cea mai inteligentă metodă de a interacţiona cu televizorul dvs.

  Controlaţi televizorul dvs. Philips direct de la dispozitivul dvs. inteligent. Datorită aplicaţiei MyRemote este mai uşor ca niciodată să partajaţi conţinut de pe dispozitivul dvs. inteligent pe televizor (SimplyShare) sau să fiţi mereu la curent cu noutăţile, graţie ghidului de programe TV, care vă permite să alegeţi emisiunile pe care doriţi să le urmăriţi.

 • Skype™ aduce oamenii împreună (camera este opţională)

  Skype™ aduce oamenii împreună (camera este opţională)

  Adăugaţi o nouă dimensiune apelurilor dvs. şi împărtăşiţi-vă experienţele cu oamenii care contează pentru dvs., oriunde s-ar afla aceştia. Cu Skype™ pe televizor, puteţi efectua apeluri vocale şi video chiar din camera dvs. de zi. Este suficient să conectaţi camera Philips TV (PTA317) opţională la televizor şi vă bucuraţi de o calitate video şi audio excelentă, în mod confortabil, de pe canapeaua dvs.

 • Client Multiroom—vizionaţi programe TV în direct şi înregistrări de la un alt televizor

  Client Multiroom—vizionaţi programe TV în direct şi înregistrări de la un alt televizor

  Multiplicaţi plăcerea vizionării. Creaţi o reţea la domiciliu care să vă permită să urmăriţi programe oriunde doriţi prin intermediul semnalului primit de la un televizor server Philips. Odată conectaţi la reţeaua de acasă, puteţi direcţiona transmisiuni TV sau înregistrări de pe televizorul server pe televizoarele client fără să întindeţi cabluri noi sau să cheltuiţi mai mulţi bani pe alte abonamente.

 • Design fără ramă: lipsa ramei înseamnă o vizionare mai plăcută la televizor

  Atrăgător. Minimalist. Discret. Rama îngustă este prelucrată cu măiestrie din sticlă de înaltă calitate şi încadrată cu un strat ultrasubţire de aluminiu; reducând la minim rama şi mărind la maxim imaginea.

 • Pixel Plus HD pentru imagini minunate pe care le veţi adora

  Nu se compară nimic cu momentul în care vă aşezaţi să vizionaţi filmul sau documentarul preferat. Şi indiferent dacă este difuzat sau îl urmăriţi pe un DVD, Philips Pixel Plus HD Engine vă oferă o imagine mai reală, mulţumită albului mai strălucitor şi negrului mai intens.

Vezi toate Specificaţile
 • Aplicaţia MyRemote şi funcţiile corelate variază în funcţie de modelul de televizor şi ţară, precum şi de modelul dispozitivului inteligent şi sistemul de operare. Pentru mai multe detalii, vizitaţi: www.philips.com/TV.
 • Pentru aplicaţii Smart TV, vizitaţi www.philips.com/TV pentru a descoperi oferta de servicii din ţara dvs.
 • Oferta Cloud depinde de disponibilitatea şi reglementările din ţara dvs
 • Compatibilitatea depinde de certificarea Wifi Miracast pentru Android 4.2 sau o versiune ulterioară. Pentru mai multe detalii, consultaţi documentaţia dispozitivului dvs.
 • Înregistrare USB numai pentru canale digitale, înregistrările pot fi limitate de protecţia împotriva transmiterii (CI+). Se pot aplica restricţii în funcţie de canal şi ţară.
 • Camera TV Philips (PTA317) este vândută separat.
 • Părinţii trebuie să îşi monitorizeze copiii în timpul vizionărilor 3D şi să se asigure că nu resimt niciun disconfort de tipul celor menţionate mai sus. Vizionarea 3D nu este recomandată pentru copiii cu vârsta mai mică de 6 ani, deoarece sistemul lor vizual nu este încă dezvoltat complet.
 • Televizorul suportă recepţia DVB de emisiuni 'Free to air'. Este posibil ca anumiţi operatori DVB să nu fie suportaţi. O listă actualizată puteţi găsi în secţiunea Întrebări frecvente pe site-ul de asistenţă Philips. Pentru unii operatori, se cere acces condiţionat şi abonament. Pentru informaţii suplimentare, contactaţi-vă operatorul.
 • Consum de energie în kWh pe an, conform consumului televizorului pentru 4 ore de funcţionare pe zi, timp de 365 zile. Consumul real de energie variază în funcţie de modul în care este utilizat televizorul.
 • (Philips) compatibil numai cu dispozitive specifice de redare Philips.
 • EPG şi vizibilitatea curentă (până la 8 zile) depind de ţară şi de operator.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa