Televizor cu tehnologie Smart LED

  Televizor cu tehnologie Smart LED

  Performanţă premiată

  Recompensat cu premiul EISA pentru cel mai bun televizor LCD al anului în ultimii 10 ani, seria 9000 aduce inovaţii legate de imagini şi de conectivitate. Motorul Perfect Pixel HD şi LED Pro vă oferă cele mai realiste imagini. Ambilight şi 3D Max dau viaţă filmelor. Vezi toate beneficiile

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

9000 series Televizor cu tehnologie Smart LED

132 cm (52"), Full HD 3D Max, DVB-T/C 52PFL9606H/12 Caută produse similare

Performanţă premiată

Ambilight 3 laturi şi cea mai bună calitate a imaginii

 • Ambilight Spectra XL, un nou Ambilight pentru mai multă trăire

  Ambilight Spectra XL, un nou Ambilight pentru mai multă trăire

  Amplificaţi-vă experienţa de vizionare cu Ambilight Spectra XL. Această tehnologie patentată de Philips măreşte ecranul mai mult ca niciodată, prin proiectarea unui halo luminos din spatele ecranului pe peretele înconjurător. Ambilight reglează automat culoarea şi intensitatea luminii pentru a corespunde cu imaginea de pe televizor. Datorită funcţiei de adaptare la ambient, culoarea haloului este perfectă, indiferent de culoarea peretelui.

 • 3D Max pentru o experienţă Full HD 3D cu adevărat copleşitoare

  3D Max pentru o experienţă Full HD 3D cu adevărat copleşitoare

  Lăsaţi-vă sedus de filmele 3D în propria dvs. cameră de zi cu 3D Max. Combinaţia între afişajul rapid şi ochelarii cu obturator activ oferă adâncime realistă cu rezoluţie Full HD. Acum tot conţinutul 2D poate fi experimentat în 3D şi puteţi chiar să controlaţi adâncimea 3D pe gustul dvs. Televizorul dvs. este pregătit pentru experienţa 3D Max prin adăugarea ochelarilor 3D Max.

 • FULL HD LED Pro pentru cele mai vii imagini 3D din lume

  FULL HD LED Pro pentru cele mai vii imagini 3D din lume

  Full HD LED Pro oferă contrast extrem şi cele mai vii imagini 3D din lume. Bucuraţi-vă de imagini care vă taie respiraţia şi consumaţi cu până la 50% mai puţină energie cu televizorul LED Pro premiat de la Philips! În partea din spate a afişajului subţire, peste 1000 de LED-uri generează cel mai luminos alb, dar şi cel mai profund negru. Combinate cu puternicul procesor de imagine Perfect Pixel HD, rezultatul este o imagine uimitoare, cu contrast extrem, claritate şi culori vii.

 • Perfect Motion Rate (PMR) 1000Hz pentru claritate extraordinară a mişcării

  Perfect Motion Rate (PMR) 1000Hz pentru claritate extraordinară a mişcării

  Perfect Motion Rate (PMR) 1000Hz permite reproducerea mişcărilor cu o claritate superbă, producând imagini clare şi vibrante în filmele cu acţiune rapidă. Noul standard PMR Philips prezintă efectul vizibil combinat al celei mai rapide rate de împrospătare a ecranului, Perfect Natural Motion şi al formulei sale unice de procesare, pentru claritate neegalată a mişcării.

 • Perfect Natural Motion pentru o reproducere foarte omogenă a mişcării în filme Full HD

  Perfect Natural Motion pentru o reproducere foarte omogenă a mişcării în filme Full HD

  Bucuraţi-vă de acţiune fără trepidaţii. Perfect Natural Motion estimează mişcarea în imagine şi corectează trepidaţiile atât în materialul transmis, cât şi în cel preînregistrat (inclusiv filmele True Cinema de 1080p şi 24p de pe Blu-Ray şi DVD). Rezultatul îl reprezintă imaginile mai cursive şi mai silenţioase, cu claritate excelentă. Bucuraţi-vă de performanţa mişcării care depăşeşte calitatea de cinema!

 • SoundStage de 40 W pentru sunet dinamic puternic într-un televizor ultra-subţire

  SoundStage de 40 W pentru sunet dinamic puternic într-un televizor ultra-subţire

  SoundStage Philips cu putere de ieşire RMS de 40 W are mult mai mult dinamism şi putere decât orice altceva ce se poate auzi la televizoarele LCD d astăzi. Acum putem combina un design ultra-subţire cu sunet puternic de televizor. Suportul televizorului găzduieşte un sistem de difuzoare ultra-subţiri avansate. Acesta combină basul profund, cald, cu claritatea excelentă. De asemenea, atunci când este montat pe perete, vă puteţi bucura de experienţa excelentă a sunetului, datorită corecţiilor de procesare avansate. Bucuraţi-vă de un sunet excelent şi de un design subţire.

 • O diversitate de aplicaţii online, filme de închiriat şi televizor care recuperează

  O diversitate de aplicaţii online, filme de închiriat şi televizor care recuperează

  Închiriaţi filme direct de pe televizor de la magazinele video online, vizionaţi programe de televiziune recuperate de pe canalele dvs. preferate şi bucuraţi-vă de o selecţie bogată de aplicaţii online cu Net TV. Puteţi de asemenea naviga peste tot pe Internet.

 • Cu DLNA, bucuraţi-vă de fotografii, muzică sau filme pe televizorul dvs.

  Cu DLNA, bucuraţi-vă de fotografii, muzică sau filme pe televizorul dvs.

  Partajaţi fotografii, muzică şi filme prin DLNA de pe smartphone-ul, tableta sau computerul dvs. şi savuraţi-le pe marele ecran.

 • Controlaţi televizorul cu smartphone, tabletă sau tastatură

  Controlaţi televizorul cu smartphone, tabletă sau tastatură

  Controlaţi-vă televizorul în cel mai uşor şi confortabil mod. Pur şi simplu conectaţi o tastatură wireless sau utilizaţi smart phone-ul sau tableta pentru a controla Smart TV.

 • Căutare, programare, înregistrare* şi pauză TV

  Căutare, programare, înregistrare* şi pauză TV

  Înregistraţi live de pe televizorul digital pe un USB conectat la televizorul Philips sau întrerupeţi conţinutul oricând doriţi să luaţi o pauză şi continuaţi vizionarea oricând doriţi. Utilizaţi Ghidul electronic de programe pentru a căuta programele preferate şi programaţi uşor înregistrările preferate. Acum puteţi programa vizionarea la televizor în funcţie de stilul dvs. de viaţă.

 • Televizor Full HD şi procesor de imagine Perfect Pixel HD pentru claritate de neegalat

  Experimentaţi o claritate de neegalat cu procesorul de imagine Perfect Pixel HD. Fiecare pixel al imaginii este optimizat pentru a se încadra mai bine în imagine. Rezultatul este o combinaţi unică de claritate, detalii naturale, culori vii, contrast superior şi mişcare naturală lină. Imaginile curate şi clare rezultă din detectarea şi reducerea artefactelor şi a zgomotului de la toate sursele de imagine. Ecranul Full HD cu 1920x1080 pixeli produce imagini strălucitoare, fără scintilaţii, cu strălucire superbă.

 • Wi-Fi integrat pentru utilizarea aplicaţiilor Net TV şi SimplyShare wireless

  Bucuraţi-vă de filme, imagini, divertisment şi informaţii şi alt conţinut online direct pe televizor, în mod wireless. Conectaţi televizorul direct la reţeaua la domiciliu wireless cu expertul uşor. Navigaţi prin aplicaţii cu ajutorul telecomenzii televizorului şi selectaţi din oferta bogată de aplicaţii.

Vezi toate Specificaţile
 • 3D TV necesită accesoriul PTA516 (ochelari cu obturator activ), un dispozitiv compatibil cu sursa 3D şi materialul sursă 3D.
 • Jocurile în doi 3D Max sunt acceptate numai de următoarele tipuri de televizoare 3D Max: 58pfl9956, 46pfl9706, 37pfl9606, 52pfl9606, 46pfl8686, 40pfl8606, 46pfl8606, _pfl5507 (Eu), _pfl7007 (Eu), _pfl8007 (Eu), _pfl9x07
 • Net TV: Vizitaţi www.philips.com/smarttv pentru a descoperi oferta de servicii din ţara dvs.
 • Wi-Fi Media connect: Redarea video poate fi afectată de performanţa PC-ului şi lăţimea de bandă Wi-Fi. Pentru cerinţe de sistem minime şi recomandate, vizitaţi www.philips.com/wifimediaconnect. Afişează conţinutul cu o mică întârziere de câteva secunde. Pot apărea mici diferenţe de imagine şi sunet.
 • Părinţii trebuie să îşi monitorizeze copiii în timpul vizionărilor 3D şi să se asigure că nu resimt niciun disconfort de tipul celor menţionate mai sus. Vizionarea 3D nu este recomandată pentru copiii cu vârsta mai mică de 6 ani, deoarece sistemul lor vizual nu este încă dezvoltat complet.
 • Televizorul suportă recepţia DVB de emisiuni 'Free to air'. Este posibil ca anumiţi operatori DVB să nu fie suportaţi. O listă actualizată puteţi găsi în secţiunea Întrebări frecvente pe site-ul de asistenţă Philips. Pentru unii operatori, se cere acces condiţionat şi abonament. Pentru informaţii suplimentare, contactaţi-vă operatorul.
 • EPG pentru 8 zile, serviciu nedisponibil în toate ţările
 • Înregistrare USB numai pentru canale digitale acoperite de baze TV IP Ghid electronic de programe (pot fi aplicabile diferite restricţii în funcţie de ţară şi canal), înregistrările pot fi limitate de protecţia împotriva copierii (CI+). Este necesară o conexiune la internet.
 • Consum de energie în kWh pe an, conform consumului televizorului pentru 4 ore de funcţionare pe zi, timp de 365 zile. Consumul real de energie variază în funcţie de modul în care este utilizat televizorul.
 • Acest televizor conţine plumb în anumite piese sau componente acolo unde nu există alternative tehnologice, în conformitate cu clauzele de exceptare ale directivei RoHS.
 • ISF şi IMAGING SCIENCE FOUNDATION sunt mărci comerciale deţinute de către Isf Research Labs Llc Limited Liability Company
 • Numai pentru jocuri 2D.
 • Asiguraţi-vă de conectarea consolei de jocuri la conectorul HDMI al televizorului.
 • Dispozitivul este adecvat pentru recepţia transmisiilor televiziunii digitale terestre cu acces liber din Ungaria

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa