1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

   Accesorii pentru computer

   Accesorii
   pentru acasă şi birou

   Bucură-te de mai multă productivitate

   Accesorii pentru
   acasă şi birou

   Găseşte accesoriile potrivite pentru tine

   Căşti - stil de viaţă

   Căşti pentru PC

   Confort. Sunet de calitate. Lumină.

   Pentru divertisment sau pentru muncă, căştile Philips preţuiesc confortul şi comoditatea utilizatorului, asigurând întotdeauna sunet de bună calitate pentru utilizare zilnică, de bază sau extinsă şi pentru conversaţii.

   Boxe - stil de viaţă

   Boxe PC

   Creşte volumul!

   Pentru muzică, divertisment sau muncă, boxele pentru PC Philips sunt aici pentru a asigura o experienţă de audiţie excelentă şi pentru a da viaţă sunetului cu basul lor bogat.
   Mouse-uri - stil de viaţă

   Mouse-uri

   Ergonomice. Sensibile. Fiabile.

   Pentru utilizare acasă sau pentru muncă, mouse-urile Philips îndeplinesc orice solicitare. Indiferent dacă sunt cu fir sau wireless, sunt soluţia ergonomică perfectă pentru orele petrecute în faţa calculatorului.
   Tastatură şi mouse - stil de viaţă

   Combinaţie (tastatură + mouse)

   Minimaliste. Ergonomice. Pentru orice utilizare.

   Ergonomie şi confort ca prioritate de vârf, design minimalist pentru orice nevoie. Trebuie doar să alegi între combinaţiile cu fir sau wireless, iar noi îţi asigurăm calitate şi o experienţă de utilizare excelentă – de fiecare dată.

   Produse evidenţiate

   Ajutor, asistenţă şi actualizări

   Înregistrează-ţi accesoriile

   Creează-ţi contul gratuit „My Philips” pentru a-ţi înregistra noile accesorii. După înregistrare, te vom înştiinţa când sunt disponibile actualizări.

   Actualizări de software

   Menţine performanţele ridicate ale accesoriilor Philips. Dacă există o nouă actualizare de software, o vei găsi aici. Iar dacă ţi-ai pierdut driverele, le poţi descărca tot de aici, gratuit.

   Platformă de asistenţă

   Cel mai rapid mod de a rezolva orice problemă tehnică şi de a efectua orice setări este să consulţi ghidul de depanare a accesoriilor Philips. Foloseşte aceste sfaturi şi sugestii utile pentru a-ţi repune produsul în funcţiune în cel mai scurt timp.

   Contactează-ne

   Suntem aici să te ajutăm. Fie că ai nevoie de sfaturi pentru achiziţionarea unor accesorii Philips, fie de asistenţă la configurarea acestora, ne poţi contacta prin telefon, e-mail sau chat online.

   You are about to visit a Philips global content page

   You are about to visit the Philips USA website.

   Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.