1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Produse

   Accesorii pentru jocuri video pe PC

   Accesorii pentru
   jocuri video pe PC

   Echipează-te pentru un avantaj clar

   Accesorii pentru
   jocuri video pe PC

   Căşti pentru jocuri - stil de viaţă

   Căşti pentru jocuri

   Greutate minimă. Confort maxim. Experienţă cu adevărat captivantă.

   Pentru jocuri de consolă sau pe PC* şi pentru purtare îndelungată, sunt cele mai confortabile şi mai uşoare căşti cu o calitate bună a sunetului. Datorită sunetului bogat, dinamic şi clar şi capacităţilor de izolare, acestea oferă o experienţă de joc mai captivantă.

   *În funcţie de conectorul căştilor.
   Mouse-uri pentru jocuri - stil de viaţă

   Mouse-uri pentru jocuri

   Putere. Precizie. RGB.

   Pentru o performanţă rapidă şi puternică a jocurilor, încearcă mouse-urile pentru jocuri Philips. Clicuri sigure şi rapide, cu rată de raportare de 1000 Hz, caracteristici ergonomice şi iluminare de fundal RGB – toate acestea se combină pentru a îmbunătăţi cele mai bune jocuri.
   Tastaturi pentru jocuri - stil de viaţă

   Tastaturi pentru jocuri

   Comutatoare mecanice. RGB. Ergonomie.

   Există câteva caracteristici ale tastaturilor foarte căutate de pasionaţii de jocuri de PC: taste mecanice, NKRO şi 100 % anti-ghosting, efecte de iluminare din spate şi ergonomie. Seria Philips pentru jocuri dispune de aceste funcţii şi multe altele, oferind o experienţă excelentă pentru utilizator.

   Produse evidenţiate

   Ajutor, asistenţă şi actualizări

   Înregistrează-ţi accesoriile

   Creează-ţi contul gratuit „My Philips” pentru a-ţi înregistra noile accesorii. După înregistrare, te vom înştiinţa când sunt disponibile actualizări.

   Actualizări de software

   Menţine performanţele ridicate ale accesoriilor Philips. Dacă există o nouă actualizare de software, o vei găsi aici. Iar dacă ţi-ai pierdut driverele, le poţi descărca tot de aici, gratuit.

   Platformă de asistenţă

   Cel mai rapid mod de a rezolva orice problemă tehnică şi de a efectua orice setări este să consulţi ghidul de depanare a accesoriilor Philips. Foloseşte aceste sfaturi şi sugestii utile pentru a-ţi repune produsul în funcţiune în cel mai scurt timp.

   Contactează-ne

   Suntem aici să te ajutăm. Fie că ai nevoie de sfaturi pentru achiziţionarea unor accesorii Philips, fie de asistenţă la configurarea acestora, ne poţi contacta prin telefon, e-mail sau chat online.

   Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.