1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    • 30 zile drept de retur

    • Livrare gratuită

    • Accesorii originale Philips

    • NOU! Plătește în rate cu ING Credit Card

    Produse

    Rețetă paste cu sos de alune

    Porţii 2, Durată de gătire 25 m

    Ingrediente

    • 3 linguri de ulei de măsline
    • 1 felie de pâine albă, în cuburi
    • 2 căţei de usturoi, tăiaţi
    • 50 g alune, bucăţi mici
    • 1 conservă roşii decojite (400 ml)
    • 100 ml vin sec
    • 100 g parmezan ras
    • 150 g paste

    Indicaţii

    • 1. Prăjiţi cuburile de pâine, usturoiul şi alunele într-o tigaie cu ulei încins timp de 7-8 minute, până când capătă o culoare brun-aurie.
    • 2. Adăugaţi roşiile şi vinul şi lăsaţi sosul să scadă uşor în tigaia neacoperită timp de 10-15 minute.
    • 3. Amestecaţi sosul cu mixerul de mână şi condimentaţi după gust.
    • 4. Gătiţi pastele al dente și adăugați sosul de alune iar peste, presăraţi din belşug brânză rasă.
    • Poftă bună!
    Rețetă paste cu sos de alune