2. Pregătește aluatul: într-un vas, amestecă laptele calduț cu drojdia, făina și celelalte igrediente, rând pe rând. Pune aluatul la dospit 20 de minute, după care porționează în 4 chifle egale, pe care le așezi în aparatul Airfryer, preîncălzit. Lasă la copt timp de 5 minute la 160 de grade și încă 20 de min la 180 de grade.
3. Între timp, pregătește carnea de curcan: într-un vas, amestecă pieptul de curcan cu brânza emmentaler, ardeiul și usturoiul verde marunțite și puțină sare și piper, după gust. Amestecăm bine compoziția de burger, o porționăm în patru chifle egale și le așezam, ușor, pe grill-ul Airfryer-ului preîncălzit la 180 de grade.
4. Până se prepară carnea, pregătește sosul de tzatziki. Amestecă bine iaurtul grecesc cu celelalte ingrediente și asezonează cu sare și piper, după gust.
5. Când e gata carnea, așează în Airfryer cartofii feliați. Lasă cartofii la făcut timp de 18 minute, la 180 de grade.
6. Când este gata pâinea, chiflele și sosul, montează burger-ul. Întinde sosul de tzatziki pe pâine, așează câteva fire de chives, peste care punem chifla de curca, apoi o felie de roșie, câteva felii de jalapenos, pentru iuțeală, sare și piper după gust, câteva fire de spanac tânăr și puțin parmesan. Așezăm alături și cartofii prăjiti.