1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    Rețetă granita de portocale cu ristretto

    Rețetă granita de portocale cu ristretto

    Porţii 2, Durată de preparare: 120 m

    Ingrediente

    • 4 portocale
    • 2-3 linguri de sirop de ghimbir
    • cafea espresso

    Indicaţii

    • 1. Spălaţi o portocală şi radeţi coaja.
    • 2. Stoarceţi portocalele şi amestecaţi sucul cu coaja şi siropul de ghimbir.
    • 3. Apoi, puneţi sucul la congelator timp de 2-3 ore.
    • 4. După 1½ ore amestecați sucul pentru a căpăta o textură dură.
    • 5. Preparați 2 ceşti de ristretto (espresso extra tare cu doar jumătate de apă) şi lăsaţi la răcit.
    • 6. La final, turnaţi granita de portocale în 2 pahare înalte şi turnaţi cafea rece deasupra.
    • Poftă bună!
    Rețetă Granita De Portocale Cu Ristretto | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    You are about to visit the Philips USA website.

    Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.