1. Prăjiţi migdalele în tigaie pentru 3-4 minute şi lăsaţi-le la răcit.
2. Prăjiţi ceapa şi usturoiul în într-o tigaie cu 2 linguri de ulei după care adăugaţi pâinea şi migdalele, prăjiţi-le pentru câteva minute și lăsaţi-le puţin la răcit.
3. Pasați migdalele împreună cu 50 ml supă de pui într-un castron folosind cuțitul robotului de bucătărie apoi puneţi-le într-o oală de supă cu bază groasă. Adăugaţi restul de supă şi vinul şi puneţi-le la fiert pentru 15 minute.
4. Încingeți restul uleiului şi prăjiţi ciupercile cèpe tăiate până devin maronii şi crocante, apoi condimentaţi cu sare şi piper după gust.
5. Serviţi supa în farfurii adânci cu ciupercile cèpe tăiate şi presăraţi pătrunjel.