1. Prăjiţi migdalele în tigaie pentru 3-4 minute şi lăsaţi-le la răcit.
2. Prăjiţi ceapa şi usturoiul în într-o tigaie cu 2 linguri de ulei după care adăugaţi pâinea şi migdalele, prăjiţi-le pentru câteva minute și lăsaţi-le puţin la răcit.
3. Pasați migdalele împreună cu 50 ml supă de pui într-un castron folosind cuțitul robotului de bucătărie apoi puneţi-le într-o oală de supă cu bază groasă. Adăugaţi restul de supă şi vinul şi puneţi-le la fiert pentru 15 minute.
4. Încingeți restul uleiului şi prăjiţi ciupercile cèpe tăiate până devin maronii şi crocante, apoi condimentaţi cu sare şi piper după gust.
5. Serviţi supa în farfurii adânci cu ciupercile cèpe tăiate şi presăraţi pătrunjel.
Făcând clic pe link, veți părăsi site-ul web oficial Philips Electronics Ltd. ("Philips"). Orice link-uri către site-uri web ale terților care pot apărea pe acest site sunt furnizate numai pentru comoditatea dumneavoastră și nu reprezintă în niciun fel afiliere sau aprobare a informațiilor furnizate pe acele site-uri web conectate. Philips nu oferă nicio declarație sau garanție de niciun fel cu privire la site-urile web ale unor terțe părți sau la informațiile conținute în acestea.