1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    • 30 zile drept de retur

    • Livrare gratuită

    • Accesorii originale Philips

    • NOU! Plătește în rate cu ING Credit Card

    Produse

    Rețetă supă de migdale cu ciuperci cèpe

    Bogată şi delicioasă

    Porţii 4, Durată de gătire 45 m

    Ingrediente

    • 100 g migdale, decojite
    • 4 linguri de ulei
    • 1 ceapă, tocată fin
    • 1 căţel de usturoi, tocat fin
    • 2 felii de pâine albă învechită, fărâmiţată
    • 750 ml supă de pui (dintr-un cub)
    • 250 ml vin alb
    • 200 g ciuperci cèpe, feliate
    • 2 linguri de frunze de pătrunjel, tocate fin
    • piper negru, proaspăt măcinat

    Indicaţii

    • 1. Prăjiţi migdalele în tigaie pentru 3-4 minute şi lăsaţi-le la răcit.
    • 2. Prăjiţi ceapa şi usturoiul în într-o tigaie cu 2 linguri de ulei după care adăugaţi pâinea şi migdalele, prăjiţi-le pentru câteva minute și lăsaţi-le puţin la răcit.
    • 3. Pasați migdalele împreună cu 50 ml supă de pui într-un castron folosind cuțitul robotului de bucătărie apoi puneţi-le într-o oală de supă cu bază groasă. Adăugaţi restul de supă şi vinul şi puneţi-le la fiert pentru 15 minute.
    • 4. Încingeți restul uleiului şi prăjiţi ciupercile cèpe tăiate până devin maronii şi crocante, apoi condimentaţi cu sare şi piper după gust.
    • 5. Serviţi supa în farfurii adânci cu ciupercile cèpe tăiate şi presăraţi pătrunjel.
    • Poftă bună!
    Rețetă supă de migdale cu ciuperci cèpe