1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    Rețetă blinii cu caviar

    Porţii 4, Durată de preparare: 30 m

    Ingrediente

    • 1 pliculeţ de drojdie instant (7 g)
    • 150-175 ml lapte integral, la temperatura camerei
    • 100 g făină de hrişcă, cernută
    • 50 g făină, cernută
    • 1 lingură de zahăr
    • 50 g unt
    • 1 ou mare, cu albuşul şi gălbenuşul separate
    • 125 ml smântână
    • 2 linguri de mărar proaspăt, tocat fin
    • 50 g caviar sau icre de somon

    Indicaţii

    • 1. Turnați în castronul robotului de bucătărie 1 linguriţă de sare, făina de hrişcă, făina obişnuită şi zahărul și porniți aparatul, folosind accesoriul pentru amestecat.
    • 2. Amestecați laptele cu drojdia înainte după care adăugaţi amestecul în timp ce robotul de bucătărie funcţionează şi amestecaţi până când compoziţia de blinii devine fină.
    • 3. Turnaţi compoziţia într-un castron mare şi acoperiţi cu un material curat. Lăsaţi să se dospească la temperatura camerei timp de 1 oră.
    • 4. Curăţaţi castronul robotului de bucătărie, topiţi 1 lingură de unt şi amestecaţi cu compoziţia de blinii împreună cu gălbenușul de ou.
    • 5. Încălziţi 1/3 din untul rămas într-o tigaie nelipicioasă şi prăjiţi 4 blinii cu diametru de 8-10 cm până când capătă o culoare aurie la bază şi sunt uscate deasupra.
    • 6. Întoarceţi bliniile şi prăjiţi-le până când capătă şi cealaltă parte o culoare aurie. Faceţi acelaşi lucru cu restul untului şi preparaţi compoziţie pentru încă 8 blinii.
    • 7. Puneţi 3 blinii pe fiecare farfurie şi adăugaţi o lingură de smântână. Ornaţi cu caviar.
    • Poftă bună!
    Rețetă Blinii Cu Caviar | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    You are about to visit the Philips USA website.

    Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.