1. Turnați în castronul robotului de bucătărie 1 linguriţă de sare, făina de hrişcă, făina obişnuită şi zahărul și porniți aparatul, folosind accesoriul pentru amestecat.
2. Amestecați laptele cu drojdia înainte după care adăugaţi amestecul în timp ce robotul de bucătărie funcţionează şi amestecaţi până când compoziţia de blinii devine fină.
3. Turnaţi compoziţia într-un castron mare şi acoperiţi cu un material curat. Lăsaţi să se dospească la temperatura camerei timp de 1 oră.
4. Curăţaţi castronul robotului de bucătărie, topiţi 1 lingură de unt şi amestecaţi cu compoziţia de blinii împreună cu gălbenușul de ou.
5. Încălziţi 1/3 din untul rămas într-o tigaie nelipicioasă şi prăjiţi 4 blinii cu diametru de 8-10 cm până când capătă o culoare aurie la bază şi sunt uscate deasupra.
6. Întoarceţi bliniile şi prăjiţi-le până când capătă şi cealaltă parte o culoare aurie. Faceţi acelaşi lucru cu restul untului şi preparaţi compoziţie pentru încă 8 blinii.
7. Puneţi 3 blinii pe fiecare farfurie şi adăugaţi o lingură de smântână. Ornaţi cu caviar.