1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    Rețetă supă de dovleac

    Porţii 6, Durată de preparare: 10 m, Durată de gătire 25 m

    Ingrediente

    • 1/2 kg de dovleac (bostan)
    • 1 dovlecel
    • 1 morcov
    • 2 cepe uscate
    • 1 legătură de ceapă verde
    • 1 păstrârnac
    • 1 ardei capia roșu
    • 1 ardei gras galben sau portocaliu
    • 1 litru de supă de pui
    • un cub de unt
    • Sare
    • O mână de fideluță (opțional)
    • Verdețuri: pătrunjel/leuștean/busuioc

    Indicaţii

    • 1. Tăiați dovleacul (bostanul) în cuburi potrivite și puneți-l împreună cu untul în vasul multicookerului. Selectați programul FRY.
    • 2. Tocați și dovlecelul, ceapa, ardeiul capia și ardeiul gras, păstârnacul și morcovul și adăugați-le peste bostan și căliți-le timp de 5 minute.
    • 3. Adăugați și supa de pui, selectați programul BOIL iar după un timp, deschideți capacul și lăsați fierberea sa continue timp de 10 minute.
    • 4. La final adăugați fideaua și presărați verdețurile tocate mărunt.
    • 5. După terminarea programului, deconectați aparatul de la curent.
    • Poftă bună!
    Rețetă Supă De Dovleac | Philips

    You are about to visit a Philips global content page

    You are about to visit the Philips USA website.

    Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.