1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    Produse

    Rețetă mini-crenvurşti în aluat

    Rețetă mini-crenvurşti în aluat

    Porţii 20, Durată de preparare: 10 m, Durată de gătire 20 m

    Ingrediente

    • 220g mini-crenvurşti (aprox. 20)
    • 100 g aluat foietaj
    • 1 lingură muştar fin + muştar suplimentar pentru servire

    Indicaţii

    • 1. Tăiaţi foietajul în fâşii cu dimensiunea de 5 x 1,5 cm. Ungeţi fâşiile cu un strat subţire de muştar.
    • 2. Preîncălziţi aparatul Airfryer la 200°C.
    • 3. Rulaţi fiecare cârnăcior în spirală într-o fâşie de foitaj.
    • 4. Înfăşuraţi fiecare crenvurst într-o spirală de foietaj. Puneţi-i în coşul aparatului Airfryer şi introduceţi coşul în aparat. Setaţi cronometrul la 10 minute. Coaceţi crenvurştii în aluat până când se declanşează semnalul sonor al cronometrului şi aceştia au devenit rumen-aurii.
    • 5. Prăjiţi în două tranşe.
    • 6. Serviţi crenvurştii pe un platou, alături de un bol mic cu muştar.
    • Poftă bună!
    Rețetă mini-crenvurşti în aluat