• 30 zile drept de retur

  • Livrare gratuită

  • Accesorii originale Philips

  • NOU! Plătește în rate cu ING Credit Card

1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    Produse

    Rețetă trigoane cu feta

    Porţii 15, Durată de preparare: 20 m, Durată de gătire 9 m

    Ingrediente

    • 5 foi aluat filo (aproximativ 200 g: decongelat)
    • 1 gălbenuş de ou
    • 100 g brânză feta
    • 1 fir ceapă verde
    • 2 linguri pătrunjel cu frunza plată proaspăt, tocat fin
    • piper
    • 2 linguri ulei de măsline

    Indicaţii

    • 1. Într-un bol, bateţi cu telul gălbenuşul şi adăugaţi bucăţele mici de feta. Tocaţi fin ceapa verde. Adăugaţi pătrunjelul şi ceapa verde în bol şi amestecaţi. Asezonaţi cu piper după gust.
    • 2. Tăiaţi fiecare foaie de aluat filo pe lungime, obţinând 3 fâşii.
    • 3. Puneţi 1 lingură din amestecul cu ou la un capăt al fiecărei fâşii de aluat. Împăturiţi capătul aluatului peste umplutură pentru a obţine un triunghi la capătul fâşiei de aluat. Repetaţi împăturirea triunghiului până se termină fâşia. Astfel, umplutura este împachetată într-un triunghi de aluat. Repetaţi cu umplutura şi foile de aluat filo rămase.
    • 4. Preîncălziţi aparatul Airfryer la 200°C.
    • 5. Prăjiţi în două tranşe.
    • 6. Ungeţi triunghiurile cu puţin ulei şi puneţi-le în coşul aparatului Airfryer. Introduceţi coşul în aparat şi setaţi cronometrul la 5 minute. Coaceţi trigoanele cu feta până când se declanşează semnalul sonor al cronometrului şi acestea au devenit rumen-aurii.
    • 7. Serviţi trigoanele pe un platou.
    • Poftă bună!
    Rețetă trigoane cu feta