0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    Rețetă supă cremă de praz

    Supă cremă de praz

    Porţii 4, Durată de preparare: 40 m

    Ingrediente

    • 3 fire de praz
    • 1 ceapă
    • 4 cartofi de mărime medie
    • 2 linguri de unt
    • 750 ml supă de pui
    • 250 ml lapte
    • 125 ml smântână
    • 1 lingură de arpagic, tocat foarte fin

    Indicaţii

    • 1. Tocaţi prazul şi clătiţi-l într-un castron, cu apă rece, după care tocați şi ceapa.
    • 2. Decojiţi cartofii şi tăiaţi-i în bucăţi mari.
    • 3. Topiţi untul într-o oală de supă peste care adăugați prazul și ceapa și gătiți-le timp de 10 minute, după care adăugați cartofii și amestecați.
    • 4. Adăugați supa de pui şi fierbeţi la foc mic timp de 15 minute până când se înmoaie cartofii. Opriţi focul şi lăsaţi să se răcească timp de 10 minute.
    • 5. Puneți supa în vasul blenderului (în două serii), adăugaţi laptele şi smântâna şi amestecaţi până se omogenizează.
    • 6. Turnaţi supa înapoi în oala de supă pentru reîncălzire.
    • 7. Turnaţi supa în două castroane, presăraţi cu arpagic şi serviţi.
    • Poftă bună!
    Rețetă Supă Cremă De Praz | Philips

    Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.