1. Tocaţi prazul şi clătiţi-l într-un castron, cu apă rece, după care tocați şi ceapa.
2. Decojiţi cartofii şi tăiaţi-i în bucăţi mari.
3. Topiţi untul într-o oală de supă peste care adăugați prazul și ceapa și gătiți-le timp de 10 minute, după care adăugați cartofii și amestecați.
4. Adăugați supa de pui şi fierbeţi la foc mic timp de 15 minute până când se înmoaie cartofii. Opriţi focul şi lăsaţi să se răcească timp de 10 minute.
5. Puneți supa în vasul blenderului (în două serii), adăugaţi laptele şi smântâna şi amestecaţi până se omogenizează.
6. Turnaţi supa înapoi în oala de supă pentru reîncălzire.
7. Turnaţi supa în două castroane, presăraţi cu arpagic şi serviţi.
Făcând clic pe link, veți părăsi site-ul web oficial Philips Electronics Ltd. ("Philips"). Orice link-uri către site-uri web ale terților care pot apărea pe acest site sunt furnizate numai pentru comoditatea dumneavoastră și nu reprezintă în niciun fel afiliere sau aprobare a informațiilor furnizate pe acele site-uri web conectate. Philips nu oferă nicio declarație sau garanție de niciun fel cu privire la site-urile web ale unor terțe părți sau la informațiile conținute în acestea.