1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    • 30 zile drept de retur

    • Livrare gratuită

    • Accesorii originale Philips

    • NOU! Plătește în rate cu ING Credit Card

    Produse

    Rețetă ciorbă cu carne de porc

    Ciorbă cu carne de porc

    Porţii 4 p, Durată de preparare: 10 m, Durată de gătire 60 m

    Ingrediente

    • 500 g carne de porc (pulpă)
    • 2-3 fire de ceapă verde
    • 1 ardei gras verde
    • 1 ardei capia roșu
    • 1 dovlecel mic
    • 1 ceapă albă
    • 1 ceapă roșie
    • 2-3 cartofi
    • 1 morcov
    • țelină
    • 1/2 l borș
    • sare după gust
    • pătrunjel verde
    • leuștean verde
    • 2-3 linguri cu bulion/suc de roșii

    Indicaţii

    • 1. Puneţi carnea la fiert în vasul aparatului alegând din MENU programul BOIL pentru 20 de minute.
    • 2. Dacă este necesar adunaţi spuma formată cu o paletă.
    • 3. Dupa terminarea acestui program setaţi functia STEW pentru 50 de minute.
    • 4. Înainte de a se finaliza programul cu 20 de minute, adaugaţi legumele tocate şi lăsaţi-le să fiarbă împreună cu carnea până la terminarea programului.
    • 5. Asezonaţi după gust cu sare.
    • 6. Adăugaţi bulionul/sucul de roşii şi borsul şi setaţi din nou programul BOIL pentru 10-15 minute.
    • 7. La sfârșit adăugaţi verdeţurile tocate.
    Rețetă ciorbă cu carne de porc