0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    stația de călcat cu abur îți face viața mai ușoară
      Mai multe:

      Descoperă stația de călcat cu abur care îți face viața mai ușoară 

      De câte ori nu ți-ai dorit să găsești o soluție prin care să transformi călcatul rufelor într-o activitate plăcută și ușoară? Din fericire, odată cu evoluția tehnologiei, stațiile de călcat au devenit din ce în ce mai performante, astfel încât în ziua de astăzi este mai ușor ca oricând să obții rufe fără cute din doar câteva mișcări. Descoperă în continuare avantajele stațiilor de călcat cu abur și află de ce merită să alegi o stație inteligentă de la Philips. 

      stația de călcat cu abur îți face viața mai ușoară

      Stația de călcat cu abur - avantaje față de fierul de călcat cu abur 

       

      Dacă până acum ai folosit un fier de călcat cu abur și nu știi ce diferențe există între acesta și stația de călcat, te vei bucura să afli că a doua variantă este mult mai eficientă și te poate ajuta să rezolvi problema rufelor șifonate mult mai ușor și mai rapid. 

       

      În primul rând, stația de călcat este mai eficientă decât fierul simplu datorită cantității crescute de aburi și a puterii superioare, ce îți garantează rufe perfect călcate, chiar și în cazul materialelor groase, care îți pot da de furcă în mod normal. Astfel, aburul puternic te ajută să înlături până și cele mai dificile cute. 

       

      Pe lângă acest aspect, e bine de știut că o stație de călcat cu abur are o autonomie mult mai mare decât fierul simplu, datorită recipientului pentru apă, care este suficient de încăpător încât să îți permită să calci rufele fără întreruperi constante. De exemplu, Perfect Care seria 9000 are un rezervor de 1,8 litri, ce îţi oferă până la 2 ore de utilizare continuă. 

      Cum te ajută stația de călcat inteligentă de la Philips să termini treaba mai ușor 

       

      Stațiile de călcat moderne utilizează tehnologii inovatoare avansate, precum OptimalTEMP, tehnologia care păstrează talpa fierului la o temperatură optimă, sau tehnologia ActiveSense, ce recunoaște tipurile de țesături cu ajutorul unei camere încorporate și a inteligenței artificiale.  Deși o stație de călcat reprezintă în sine o evoluție față de fierul clasic, stația de călcat inteligentă este acel ajutor neprețuit pe care l-ai așteptat întotdeauna pentru a-ți face treaba mai simplu.  

      stația de călcat cu abur îți face viața mai ușoară

      Te-ai săturat de călcatul anevoios sau de situațiile în care îți distrugi bluza preferată din cauză că ai selectat greșit temperatura sau programul de călcare? Înseamnă că ești gata să faci cunoștință cu stația de călcat PerfectCare Seria 9000 - PSG9050 de la Philips și să te bucuri de toate avantajele acesteia:  

       

      • Stația recunoaște materialul pe care îl calci și ajustează automat setările - de ce să te chinui cu reglarea setărilor și să riști să dai greș, când ai la dispoziție un asistent inteligent, care poate face asta pentru tine? Datorită tehnologiei ActiveSense, stația de călcat Philips recunoaște materialul și își ajustează automat temperatura și cantitatea de abur de care are nevoie. Totul se realizează prin inteligența artificială și printr-o cameră încorporată în aparat. 

       

      • Aburul este degajat de fiecare dată în cantitatea potrivită - stația este dotată cu senzorul DynamiQ, ce detectează mișcările și eliberează automat abur puternic atunci când fierul se mișcă, oprindu-l atunci când te oprești și tu. Dacă te confrunți cu unele cute persistente, nicio problemă: jetul de abur suplimentar salvează situația în doi timpi și trei mișcări. 

       

      • Perfect Care Seria 9000 - modelul PSG9050 îți oferă un grad crescut de siguranță - poți uita de momentele în care ai ars din greșeală hainele din cauza neatenției. Prin sistemul de răcire rapidă, staţia de călcat cu abur nu arde materialele pe care este lăsată, iar dacă nu o utilizezi câteva minute, intervine funcția de oprire automată, care te ajută să economisești energie și să uiți de griji. 

       

      • Datorită greutății reduse a fierului și a aburului foarte puternic, stația poate fi utilizată atât orizontal, cât și vertical, pentru a se adapta la nevoile tale. 

       

      • Talpa SteamGlide Elite oferă performanţă optimă de alunecare şi rezistenţă maximă la uzură, datorită bazei din oţel inoxidabil și a învelişului patentat cu 6 straturi şi strat avansat de titan. Te vei bucura astfel de o experiență de călcat ușoară și rapidă. 

      Cum ar fi ca de acum înainte călcatul să devină acea experiență pe care abia o aștepți, știind că ai la îndemână un aparat modern și simplu de folosit, cu ajutorul căruia vei obține fără efort rufe lipsite de cute? Dacă ești în căutarea unei stații de călcat haine sau pur și simplu îți dorești să simplifici activitățile casnice, stațiile PerfectCare de la Philips se vor dovedi cea mai bună alegere.  

      Citește în continuare

      • Îngrijirea casei
        Nu lăsa pe mâine ce poate face stația de călcat azi

        Nu lăsa pe mâine ce poate face stația de călcat azi

        Află mai multe
        Mai multe:
      • Sănătate și dietă
        Retete vegetariene delicioase pentru masa de Craciun

        Retete vegetariene delicioase pentru masa de Craciun

        Iti doresti mancare vegetariana de Craciun? Lasa-te inspirat de cele mai bune idei ale lui Chef Philips pentru masa de Craciun – totul cu vegetale!

        Află mai multe
        Mai multe:

      You are about to visit a Philips global content page

      Continue

      Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.