0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    Sfaturi folosire aparat

      Sfaturi și recomandări pentru utilizarea aparatului de călcat vertical cu aburi 

       

      Aparatul de călcat vertical cu aburi este un aparat revoluționar pentru felul în care gândim netezirea hainelor. Cu ajutorul aburului eliberat pe verticală poți economisi timp și îți poți reîmprospăta rapid garderoba. Știai însă că, dincolo de îngrijirea pe care o oferă hainelor tale, poți utiliza un aparat de călcat vertical Philips în diferite situații și pe materiale diferite?

       

      Află în continuare cum îi poți da acestui aparat portabil și versatil mai multe întrebuințări care să îți fie de ajutor.

      1. Reîmprospătarea lenjeriei de pat 

       

      Spălarea și igienizarea corectă a lenjeriei de pat sunt extrem de importante pentru a menține spațiul în care dormim curat, ferit de praf, acarieni și bacterii. Pe timpul nopții, corpul transpiră, ceea ce înseamnă că lenjeria de pat absoarbe transpirația, ducând la mirosuri neplăcute. Mai mult, mediile umede sunt propice înmulțirii bacteriilor, așa că menținerea unui pat igienizat devine și mai importantă. O atenție deosebită merită acordată acestui aspect mai ales în contextul în care avem și copii în grijă. Este bine-cunoscut faptul că aceștia sunt în general mai sensibili și pot dezvolta alergii sau micoze.


      De aceea, este recomandat să înlocuiești lenjeria de pat cel puțin o dată pe săptămână. De asemenea, între spălări te poți asigura că lenjeria ta sau a celui mic este igienizată folosind un aparat vertical cu abur, care îndepărtează mirosurile și distruge până la 99,9%* din bacterii. Astfel, știi că patul tău este în permanență curat și igienizat.


      Poți afla mai multe despre dezinfectarea hainelor folosind acest ghid complet.

      2. Reîmprospătarea mobilierului tapițat, a canapelelor și a fotoliilor 

       

      Momentele în care familia se reunește în sufragerie, pe canapea și fotolii, sunt prețioase, așa că trebuie să avem mare grijă de aceste suprafețe confortabile și să le igienizăm. Mobilierul tapițat este adesea dificil de curățat și poate ajunge să colecteze cantități mari de praf și bacterii. 


      Folosind un aparat de călcat vertical cu abur poți ajunge în profunzimea acestor suprafețe fără să le deteriorezi. Igienizarea acestora o dată pe lună te poate ajuta să le menții în bună stare.

      3. Netezirea perdelelor și a draperiilor 

       

      Curățenia în casă nu ar fi completă fără a atârna perdelele și draperiile proaspăt spălate la ferestre. Spălarea periodică a perdelelor schimbă atmosfera, lumina și mirosul din casă și te ajută să menții un mediu plăcut și curat. 


      Însă, netezirea perdelelor și a draperiilor poate fi dificilă pe o masă de călcat, din cauza dimensiunilor acestora. Cu un aparat de călcat vertical cu abur poți atârna perdelele imediat după ce le-ai spălat și poți netezi cutele din poziție verticală, datorită aburului continuu puternic. Astfel vei economisi timp și vei dezinfecta țesăturile în timp ce elimini cutele. 

      Sfaturi folosire aparat

       

      Eliminând masa de călcat din acest proces, eviți un efort prelungit pentru spate. În plus, nu mai este nevoie să desfășori perdelele proaspăt călcate în întreaga încăpere.

      4. Netezirea hainelor din materiale delicate 

       

      Hainele tale pot fi din diferite țesături, pot avea diferite aplicații, paiete, volane sau pliuri, iar din aceste motive poți avea ezitări în a folosi un aparat de călcat tradițional. Dacă ți s-a întâmplat să eviți să porți un anumit articol vestimentar de teamă să nu îl deteriorezi când îl calci, poți apela la netezirea delicată cu ajutorul aburului, oferită de un aparat de călcat vertical Philips.


      Nu vei avea nevoie de o masă de călcat, ci de un umeraș pe care să așezi articolul vestimentar. Tot ce trebuie să faci este să tragi ușor materialul, ținându-l cu o mână de partea inferioară și să lipești placa aparatului pe suprafața materialului. Poți sta fără grijă pentru că nu există riscul de ardere a hainelor tale preferate!

      5. Util în călătorii

       

      Când pleci în vacanță îți dorești să arăți cât mai bine și îți planifici ținutele minuțios pentru a avea fotografii cât mai reușite. Însă, chiar dacă împachetezi hainele călcate, riști să ajungi cu ele șifonate la destinație. O soluție simplă este să iei cu tine aparatul de căcat vertical cu abur, care nu îți va ocupa mult spațiu în bagaj datorită dimensiunilor sale reduse. Asigură-te că ai golit rezervorul de apă înainte de a-l pune în bagaj și bucură-te de o vacanță în care ai mereu la îndemână haine igienizate și netezite.


      Îl poți folosi de asemenea când pleci în delegații. Este mai ușor și mai practic de folosit decât aparatul de călcat din hotel atunci când hainele au nevoie doar de o netezire. Te bucuri astfel, cu minim de efort, de o prezență impecabilă în toate călătoriile tale. 

       

      *Testat de o agenţie externă pentru tipurile de bacterii Escherichia coli 8099, Staphylicoccus aureus ATCC 6538 şi Canidia albicans ATCC 10231 cu un timp de călcare cu abur de 1 minut.

      Citește în continuare

      • Îngrijirea casei
        Nu lăsa pe mâine ce poate face stația de călcat azi

        Nu lăsa pe mâine ce poate face stația de călcat azi

        Află mai multe
        Mai multe:
      • Sănătate și dietă
        Retete vegetariene delicioase pentru masa de Craciun

        Retete vegetariene delicioase pentru masa de Craciun

        Iti doresti mancare vegetariana de Craciun? Lasa-te inspirat de cele mai bune idei ale lui Chef Philips pentru masa de Craciun – totul cu vegetale!

        Află mai multe
        Mai multe:

      You are about to visit a Philips global content page

      Continue

      Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.