0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    folosirea aparatului de calcat vertical cu aburi philips

      Ce trebuie să știi despre aparatul de călcat vertical cu aburi ● Când este recomandat să-l folosești

      Mai multe:

      5 situații când este recomandat aparatul de călcat vertical cu aburi

      În funcție de starea noastră de spirit, călcatul hainelor poate fi o activitate plăcută, relaxantă, dar și o activitate pe care am prefera să nu fim nevoiți să o facem. Mai ales atunci când suntem grăbiți, resimțim dezavantajele călcatului: montarea sau pregătirea mesei de călcat, introducerea fierului în sursa de alimentare, atenția sporită pe care trebuie să o acordăm mai ales hainelor cu mulți nasturi - ca să numim doar câteva surse de stres.  

      Călcăm chiar și când suntem în criză de timp, datorită satisfacțiilor pe care ni le oferă un aspect îngrijit și curat. Pentru imaginea noastră exterioară, hainele călcate pot face minuni. În câteva zeci de minute, fără să investim sume consistente la curățătoriile profesionale, afișăm prestanță, eleganță, în timp ce avem mai multă încredere de sine.

      folosirea aparatului de calcat vertical cu aburi philips

      De la anticul fier de călcat al străbunilor noștri care era încălzit cu jar încins, la fierul electric greoi, preferabil combinat cu o stropitoare la îndemână, astăzi avem la dispoziție o gamă largă de posibilități. Pe piață găsim diverse modele de aparat de călcat, fiecare cu propriile specificații și funcționalități. Rezultatele pe care le oferă acestea diferă, așa că este important să fim atenți atunci când alegem ce să luăm. Aparatul de călcat vertical cu aburi este un exemplu în acest sens – poate avea rezultate foarte bune, însă nu este un înlocuitor pentru clasicul fier de călcat.

       

      Citește în continuare despre cele mai frecvente 5 situații în care un aparat de călcat vertical cu aburi poate reprezenta cea mai bună metodă prin care să netezești și să împrospătezi hainele.

      Când e convenabil un aparat de călcat vertical cu aburi


      1. Când te grăbești

      Știi acel moment când ești foarte pe grabă, însă toate hainele cu care ai putea ieși sunt șifonate? Dacă ai trăit chiar și o singură dată această situație, cu siguranță îți amintești sentimentul de frustrare provocat de faptul că trebuia să montezi masa de călcat și să aștepți încălzirea fierului – toate acestea pentru doar câteva minute de călcat. Aparatul de călcat vertical cu aburi a fost creat în primul rând pentru exact aceste situații. Cu el poți netezi cutele și poți împrospăta hainele rapid. Reține, totuși, că aparatul de călcat vertical este o soluție complementară, potrivită pentru retușuri de ultim moment, nu pentru sesiuni lungi de călcat.

      2. Când fierul de călcat nu e eficient

      Dacă ai experiență în călcatul hainelor, probabil că ai observat deja cât de multă atenție trebuie să acorzi materialelor delicate. Cu un aparat de călcat vertical cu aburi de bună calitate, riscul de arsuri dispare, acesta putând fi folosit în siguranță pe orice material. Mai mult, anumite haine pur și simplu nu pot fi călcate cu un fier sau cu o stație de călcat. Dacă ai în garderobă piese vestimentare cu volane, paiete sau pliuri – atunci poți lua în calcul un aparat de călcat vertical cu aburi Steam & Go Plus sau ComfortTouch Plus.

      3. Când garderoba ta e preponderent din lână, mătase sau material sintetic
       

      În cazul blugilor sau al bumbacului, materiale care prin natura lor sunt destul de greu de netezit, un aparat de călcat cu aburi nu va da rezultate optime. Însă rapiditatea și ușurința de folosire a aparatelor de călcat vertical cu aburi devin foarte avantajoase pentru alte materiale. Mătasea este materialul ideal pentru călcatul vertical cu aburi, însă și cutele de pe lâna sau material sintetic pot fi netezite cu succes. 

      folosirea aparatului de calcat vertical cu aburi philips

      4. Când este important ca hainele să fie igienizate și reîmprospătate

      Indiferent de material, însă, aparatul de călcat vertical cu aburi este la fel de eficient la distrugerea bacteriilor. Eficiența sa este dovedită prin teste, aburul reușind să distrugă până la 99,9% din bacterii*. De asemenea, elimină mirosurile neplăcute și redă prospețimea țesăturilor. Dacă vei alege Steam&Go Plus, atunci îl vei putea folosi și pentru a reîmprospăta piesele de mobilier tapițate, precum și canapelele, pernele, perdelele și draperiile. 

      5. Când călătorești

      Datorită faptului că sunt compacte, aparatele de călcat vertical portabile pot fi luate în orice călătorie. Mai ales atunci când ne deplasăm în interes de serviciu, aspectul îngrijit devine o sursă de stres, deoarece implică un efort de planificare la hotel – fie apelul la serviciile de curățătorie, fie cererea de la recepție a unui fier de călcat. Un aparat portabil rezolvă simplu această problemă și își face treaba la un nivel suficient de bun pentru garderoba scoasă din valiză.

      folosirea aparatului de calcat vertical cu aburi philips in vacanta

      Ce nu poate înlocui un aparat de călcat vertical cu aburi


      Pe scurt: fierul sau stația de călcat, adică metodele clasice de călcat. Un aparat de călcat vertical cu aburi este o soluție complementară acestuia, pentru situațiile destul de frecvente când este ineficient să folosești fierul de călcat - de exemplu, pentru retușuri rapide, când suntem pe fugă, în cazul hainelor ținute mult timp în dulap. De asemenea, e bine să reții că, pentru a fi eficient, un aparat de călcat vertical cu abur trebuie să fie folosit corect. Unele aparate pot fi folosite și orizontal, așa că înainte de a alege modelul preferat, verifică atent caracteristicile sale și compară variantele. 

      *Testat de o agenție externă pentru tipurile de bacterii Escherichia coli 8099, Staphylicoccus aureus ATCC 6538 și Canidia albicans ATCC 10231 cu un timp de călcare cu abur de 1 minut.

      Citește în continuare

      • Îngrijirea casei
        Nu lăsa pe mâine ce poate face stația de călcat azi

        Nu lăsa pe mâine ce poate face stația de călcat azi

        Află mai multe
        Mai multe:
      • Sănătate și dietă
        Retete vegetariene delicioase pentru masa de Craciun

        Retete vegetariene delicioase pentru masa de Craciun

        Iti doresti mancare vegetariana de Craciun? Lasa-te inspirat de cele mai bune idei ale lui Chef Philips pentru masa de Craciun – totul cu vegetale!

        Află mai multe
        Mai multe:

      You are about to visit a Philips global content page

      Continue

      Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.