0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Instrumentul de selectare a farurilor pentru vehicul


  Un ghid în trei pași care te ajută să găsești becul potrivit vehiculului tău


  Philips oferă o gamă extinsă de produse de iluminat pentru autovehicule. De la becuri pentru faruri cu halogen și xenon la o gamă largă de utilizări pentru luminile interioare și exterioare – stopuri, semnalizatoare de direcție, lumini de marșarier, lumini spate, lumini de poziție, lumini de avarie, lumini pentru portbagaj, lumini pentru torpedo și lumini pentru podeaua interioară. 

  Deoarece luminile mașinii trebuie să lumineze drumul cât mai sigur și mai bine cu putință, șoferii trebuie să fie foarte atenți atunci când aleg becurile potrivite pentru vehiculul lor. Cu instrumentul nostru de selectare a becurilor auto, trebuie doar să alegi tipul de vehicul, să selectezi marca, modelul, seria și tehnologia de iluminare necesară pe care le cauți, iar instrumentul îți va arăta ce becuri Philips moderne sunt disponibile pentru nevoile tale.  

  Selectează-ți vehiculul!

  * Halogen: comparativ cu standardul minim legal, durata de viață diferă în funcție de tip.

  Xenon: comparativ cu standardul minim legal (XV2: cu excepția D2R care oferă cu până la 20 % mai multă vizibilitate și D5S care oferă cu până la 120 % mai multă vizibilitate).

  *Declinarea răspunderii*Declinarea răspunderii

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.