Saeco Incanto Espressor super automat

Vas lapte şi sist. spumare lapte integ., Pantera argintie, Capacităţi suplimentare HD8919/59 Caută produse similare
 • Design elegant. Calitate impresionantă a cafelei.

  Saeco Incanto

  Espressor super automat

  HD8919/59 Caută produse similare

  Saeco Incanto stabileşte un nou standard la categoria sa. Tehnologia italiană de înaltă calitate, concepută pentru a prepara o cafea divină, oferă o performanţă excelentă şi capacitate mare, într-un aparat extrem de compact Vezi toate beneficiile

  Preț recomandat. Pentru reduceri și oferte speciale, descoperă ofertele mai jos: 3.571,00 LEI

Clipuri video

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Design elegant. Calitate impresionantă a cafelei.

Latte Macchiato delicios cu o singură apăsare de buton

 • Extrage 100% din aroma cafelei cu ajutorul râşniţei ceramice

  Râşniţa robustă, 100% ceramică, îţi va oferi plăcere pură pentru mai mulţi ani. Componentele ceramice asigură o măcinare perfectă şi permit curgerea apei la debit constant, pentru a extrage complet esenţa boabelor. Spre deosebire de râşniţele "obişnuite", materialul ceramic previne supraîncălzirea cafelei şi apariţia gustului de ars.

 • Prin simpla atingere a unui buton, poţi prepara o multitudine de specialităţi de cafea

  De la espresso la latte macchiato, ai la dispoziţie un sortiment larg de opţiuni pentru a-ţi satisface pasiunea de neoprit pentru cafea. Dimineaţă devreme sau seara, după cină, îţi poţi prepara delicatesa preferată printr-o simplă atingere de buton.

 • Până la 5.000 ceşti de cafea*, fără detartrare, cu filtru AquaClean

  Inovaţia brevetată de la Saeco, filtrul de apă AquaClean, garantează că vei profita la maximum de cafetiera complet automată. Prin schimbarea filtrului la solicitarea aparatului, nu va trebui să-ţi detartrezi aparatul timp de până la 5.000 de ceşti*, beneficiind de apă curată şi purificată. Un beneficiu în plus este că alarma de notificare pentru detartrare se dezactivează automat după instalarea filtrului AquaClean în cafetiera Saeco preferată.

 • Capacităţi ridicate la dimensiune ultracompactă

  Saeco Incanto Extra este creat inteligent pentru a se potrivi în cele mai mici spaţii, graţie unui design ultracompact, care dispune de spaţiu larg pentru recipientul de reziduuri (15 porţii). În plus, aparatul dispune de capacităţi suplimentare pentru apă (2,5 l) şi boabele de cafea (500 gr), astfel încât confortul este fără paralel şi plăcerea durează mai mult.

 • Concepută pentru eficienţă

  Saeco Incanto combină în mod ingenios eficienţa cu preocuparea de a-ţi oferi un produs de cea mai bună calitate pentru casa ta. Astfel, vei beneficia de un consum redus de apă şi de energie, iar cu funcţia programabilă de intrare în stand by, este suficient să-i spui cafetierei Saeco Incanto că nu mai ai nevoie de ea şi se va opri automat. Foarte simplu.

 • Cu boilerul cu încălzire rapidă te vei bucura de cafea fierbinte aproape instantaneu

  Atunci când timpul este esenţial, poţi obţine pe loc o ceaşcă de espresso sau cappuccino, mulţumită boilerului cu încălzire rapidă. Secretul său rezidă în învelişul din inox şi aluminiu, cu ajutorul căruia poate ajunge extrem de repede la temperaturi ridicate.

 • Cappuccino şi Latte Macchiato delicioase şi fierbinţi printr-o singură atingere

  Pentru o consistenţă irezistibilă, cremoasă şi spumoasă, carafa pentru lapte integrată amestecă laptele de două ori, îndepărtând bulele şi impurităţile. Printr-o singură atingere a butonului, fluxul constant al spumei catifelate fără risc de stropire curge direct în cană, la o temperatură confortabilă. Completarea perfectă a cafelei bogate, aromate.

 • Ciclul de curăţare automată te scapă de orice bătăi de cap

  Graţie ciclului de curăţare automată, aparatul este uşor de întreţinut şi durata sa de viaţă este mărită – oferindu-ţi mai mult timp să-ţi savurezi cafeaua, în loc să stai să îl cureţi.

 • Unitatea de preparare complet detaşabilă poate fi curăţată în câteva clipe

  Eficienţa şi uşurinţa în utilizare au fost principalele preocupări ale celor de la Saeco atunci când au inventat prima lor cafetieră, în urmă cu 30 de ani. Până în ziua de astăzi, unităţile de preparare Saeco s-au dovedit a fi realizări tehnologice inspirate şi fiabile. Au rămas la fel de uşor de curăţat ca şi la început - nu necesită decât o simplă clătire sub jet de apă, timp de câteva secunde, apoi pot fi reintroduse în aparat.

 • Ajustează fin aroma cafelei, cu 5 setări ale râşniţei

  Când vine vorba de fineţea cafelei măcinate, această râşniţă nu va înceta să te uimească. Diverse varietăţi de cafea necesită diverse granulaţii pentru a-şi dezvălui întregul ansamblu de arome. Astfel, această râşniţă are opt setări ajustabile - de la o granularitate extrem de fină, necesară unui espresso de calitate, până la una mai aspră, potrivită unei cafele mai slabe.

 • Funcţia de selectare a concentraţiei va memora şi îşi va reaminti cât de tare îţi doreşti cafeaua

  După ce ai ales concentraţia ideală din cele 5 setări diferite, o poţi salva cu uşurinţă, folosind funcţia de memorare, precum şi lungimea şi temperatura dorite. Apoi fiecare ceaşcă viitoare va fi personalizată exact în funcţie de gustul tău. Nu va mai trebui să îi readuci aminte, spre deosebire de cazul unui barista local.

Vezi toate Specificaţile

Accesorii pentru acest produs

Vedeţi toate accesoriile
* Preț recomandat. Pentru reduceri și oferte speciale, descoperă ofertele mai jos
 • Numărul real de ceşti depinde de varietăţile de cafea alese şi de tendinţele de clătire şi curăţare. Alarma de detartrare se dezactivează automat după 8 filtre.

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa