3000 series Espressor super automat

Prepară 3 varietăţi de cafea, Sistemul Easy Cappuccino, Negru HD8829/09 Caută produse similare
 • Cappuccino-ul tău preferat la îndemână

  3000 series

  Espressor super automat

  HD8829/09 Caută produse similare

  Cu aparatul Easy Cappuccino seria 3000 de la Philips, cappuccino-ul tău preferat se poate obţine printr-o atingere. Mulţumită capacităţii sale mari într-un design compact, te poţi bucura de espresso, cafea şi cappuccino din boabe proaspete, printr-o atingere de buton. Vezi toate beneficiile

Clipuri video

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Cappuccino-ul tău preferat la îndemână

Capacitate ridicată într-un format compact

 • Espresso fierbinte, cafea şi cappuccino cu o singură apăsare de buton

  Vei avea un espresso sau o cafea preparate perfect din boabe proaspăt măcinate în ceaşca ta. Pur şi simplu apasă un buton şi aşteaptă câteva secunde. Acum, cu noul sistem Easy Cappuccino, prepararea unui cappuccino n-a fost niciodată mai uşoară. Poţi umple două ceşti în acelaşi timp, mulţumită funcţiei 2x.

 • Râşniţe cu bavuri ceramice fiabile pentru calitate de durată

  Materialul ceramic asigură performanţă de durată şi operare silenţioasă, fără deteriorări. Astfel, cafeaua va fi măcinată la fel ca prima dată, oferind tot ce e mai bun din boabe pentru mai mult de 15.000 de ceşti.

 • Cafea fierbinte de la prima ceaşcă cu boilerul de încălzire rapidă

  Poţi să uiţi de cafeaua călduţă. Boilerul cu încălzire rapidă asigură cafea şi cappuccino calde pentru familia ta de la prima ceaşcă, în scurt timp.

 • O aromă mai puternică cu funcţia AROMA PLUS

  Vrei o cafea mai tare? Apasă butonul Aroma Plus şi bucură-te de un espresso, o cafea sau un cappuccino mai tari, în scurt timp. Aparatul va creşte cantitatea de cafea măcinată pentru a-ţi oferi o aromă puternică de cafea delicioasă.

 • Salvează-ţi cantitatea dorită cu funcţia MEMO

  Vei avea o cafea preparată potrivit dorinţelor personale mulţumită funcţiei MEMO, care îţi permite să ajustezi şi să salvezi cantitatea de cafea sau de cappuccino din ceaşcă. Cu această funcţie, aparatul ştie exact cum îţi place cafeaua sau cappuccino-ul.

 • Setări de măcinare ajustabile pentru a mulţumi orice gusturi

  Poţi ajusta cu uşurinţă gradul de măcinare la unul dintre cele 5 niveluri disponibile. Alege nivelul cu cea mai fină măcinare pentru un espresso cu aromă completă sau unul cu o măcinare mai grunjoasă, pentru a obţine o cafea mai puţin tare - în funcţie de gustul tău.

 • Capacităţi ridicate în design compact

  Bucură-te de mai mult spaţiu şi de cafea la discreţie pentru mai mult timp, cu ajutorul rezervoarelor de capacitate mare pentru apă, cafea proaspătă şi cafea uzată, într-un design super-compact. Această cafetieră inteligentă, complet automată, îţi oferă performanţe de top şi capacităţi generoase: un rezervor de apă de 60,8 oz. (1,8 l), un rezervor de boabe de 0,5 lb (250 g) şi un container pentru cafeaua uzată cu capacitatea de 15 ceşti.

 • Ceaşca ta se va potrivi perfect cu cafetiera, graţie gurii de scurgere ajustabile.

  Indiferent de dimensiunile paharului sau ceştii tale, poţi ajusta rapid poziţia gurii de scurgere a cafelei, pentru a păstra nealterate aroma şi temperatura cafelei tale. În cea mai înaltă poziţie, gura de scurgere poate umple chiar şi o cană de latte machiatto înaltă de 5,9 in. (15 cm).

 • Recipient extern pentru lapte inclus, uşor de curăţat şi depozitat.

  Bucură-te cappuccino cremos cu laptele preferat mulţumită recipientului extern pentru lapte. Detaşează-l cu uşurinţă de aparat şi pune-l în frigider pentru prospeţime de durată. Cappuccino cu orice tip de lapte n-a fost niciodată la fel de simplu.

 • Îndepărtează resturile de lapte cu funcţia MILK CLEAN de curăţare în profunzime.

  Igienă garantată pentru tine şi familia ta cu funcţia MILK CLEAN de curăţare în profunzime. În doar câteva secunde resturile de lapte dispar de pe aparat, astfel încât să te poţi bucura de cappuccino-ul tău.

 • Unitate de preparare detaşabilă pentru igienă

  Unitatea de preparare este inima oricărei cafetiere super-automate şi trebuie curăţată cel puţin o dată pe săptămână. Unitatea noastră de preparare este uşor accesibilă din lateralul cafetierei şi poate fi detaşată dintr-o singură mişcare, pentru a o spăla cu uşurinţă sub jetul de apă de la robinet.

 • Ciclu de curăţare automată şi program special pentru detartrare

  Această cafetieră este concepută pentru a-şi curăţa automat circuitul cafelei la pornire sau oprire, garantând astfel un gust proaspăt şi aromat de fiecare dată. Interfaţa intuitivă, cu indicatoare LED, te va avertiza cu promptitudine de fiecare dată când este necesară detartrarea, asigurând astfel o durată de viaţă prelungită cafetierei tale.

Vezi toate Specificaţile

Accesorii pentru acest produs

Vedeţi toate accesoriile
* Preț recomandat. Pentru reduceri și oferte speciale, descoperă ofertele mai jos

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa