Performer

  Kit de schimb

  Kit de schimb pentru Performer Pro/Expert/Ultimate

  Kitul conţine 4 odorizante s-fresh®. Granulele se pot introduce în sacul de praf pentru a reîmprospăta şi pentru a parfuma aerul în timp ce dai cu aspiratorul. Vezi toate beneficiile

  Preț recomandat. Pentru reduceri și oferte speciale, descoperă ofertele mai jos: 174,00 LEI

Videoclipuri

[trigger to render Video Gallery]

Imagini

Performer Kit de schimb

4 x saci de praf (s-bag® ULP), 1 x filtru de evacuare HEPA13, 1 x filtru de intrare cu strat triplu, 4 x parfum de lămâie (s-fresh®) FC8060/01 Caută produse similare

Produse compatibile

Kit de schimb pentru Performer Pro/Expert/Ultimate

Saci de praf şi filtre de schimb originale

 • Saci de praf originali s-bag® Ultra Long Performance

  Saci de praf originali s-bag® Ultra Long Performance

  Kitul conţine 4 x saci de praf originali s- bag® Ultra Long Performance. Acest sac de praf are o capacitate XXL de 5 litri şi ajută la menţinerea performanţei de curăţare pentru timp îndelungat. Fabricat din material din mai multe straturi de calitate superioară care previne înfundarea, s-bag Ultra Long Performance garantează o excelentă putere de aspirare şi filtrare, având o durată cu până la 80% mai lungă decât un sac standard.

 • Filtru de evacuare HEPA13 pentru filtrare excelentă

  Filtru de evacuare HEPA13 pentru filtrare excelentă

  Kitul conţine 1 x filtru de evacuare HEPA13. Filtrul HEPA13 captează peste 99,95% din particulele fine de praf, pe care alte filtre doar le împrăştie înapoi în aerul din casă. Prinde particulele fine, cum ar fi polenul şi acarienii, care declanşează alergii şi simptome astmatice. Filtrul se înlocuieşte o dată pe an.

 • Parfum de lămâie (s-fresh®) pentru un aer evacuat plăcut

  Parfum de lămâie (s-fresh®) pentru un aer evacuat plăcut

  Kitul conţine 1 x filtru de intrare cu strat triplu. Acest filtru împiedică praful să ajungă la motor şi să îl deterioreze. Filtrul se înlocuieşte o dată pe an.

 • Filtru de intrare cu strat triplu

  Filtru de intrare cu strat triplu

  Kitul conţine 1 x filtru de intrare cu strat triplu. Acest filtru împiedică praful să ajungă la motor şi să îl deterioreze. Filtrul se înlocuieşte o dată pe an.

Vezi toate Specificaţile

Produse vizualizate recent

Alte produse care te-ar putea interesa