0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Termenii si Conditiile acordarii de 5 ani garantie comerciala pentru aspiratoare Philips, cu si fara sac

   

  SECTIUNEA 1. EMITENTUL GARANTIEI COMERCIALE
   

  1.1 Philips Romania SRL (numita in continuare “Emitentul”), cu sediul in Soseaua Pipera 46D-46E48, Office Oregon Park, Cladirea C, etaj 2, sector 2, 020112, Bucuresti, înregistrat la Registrul Comerțului – București sub nr. J40/19792/1999, C.U.I. 2593699, acorda o garantie comerciala pentru aspiratoarele verticale fara fir Philips referite mai jos, in conformitate si cu respectarea termenilor si conditiilor din prezentul document, care este disponibil in mod gratuit pe pagina web www.philips.ro/regulamente, care sunt obligatorii pentru toate persoanele care vor sa beneficieze de aceasta garantie comerciala.

  1.2 Emitentul isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile oricand pe durata desfasurarii initiativei; orice modificare adusa acestora va face obiectul unui Act Aditional ce va fi publicat pe site-ul www.philips.ro/regulamente cu cel putin 24 (douazecisipatru) de ore inainte de data de la care modificarea va produce efecte.

  1.3 Nicio modificare nu poate produce efecte retroactive si toti participantii inregistrati pana la momentul modificarii vor beneficia de drepturile deja obtinute.

  1.4 Termenii si Conditiile sunt disponibile in mod gratuit oricarui participant si se gasesc afisate pe site-ul www.philips.ro/regulamente.
   

  SECTIUNEA 2. PERIOADA SI ZONA DE DESFASURARE


  Acordarea garantiei comerciale de 5 ani se desfasoara incepand cu data de 01.02.2021, pentru produsele Philips prevazute la sectiunea 4.5 din prezentul document, achizitionate incepand cu 01.01.2021, exclusiv pe teritoriul Romaniei.


  SECTIUNEA 3. DREPTUL DE PARTICIPARE


  3.1 Garantia comerciala de 5 ani poate fi acordata doar persoanelor fizice, cu varsta de minimum 18 (optsprezece) ani impliniti pana la data inregistrarii produsului in platforma MyPhilips, cetateni romani cu domiciliul/resedinta stabila in Romania, care acceptă termenii si conditiile din prezentul document si care isi inregistreaza Produsul Participant achizitionat in platforma MyPhilips conform prevederilor din sectiunea 4.

  3.2 Persoanele minore nu pot beneficia de garantia comerciala de 5 ani.

   

  SECTIUNEA 4. ACORDAREA GARANTIEI SI PRODUSELE PENTRU CARE SE ACORDA GARANTIA
   

  4.1 Consumatorii care achizitioneaza orice Produs Participant (asa cum sunt ele mentionate la punctul 4.5) si il inregistreaza in platforma MyPhilips (urmand mecanismul prezentat la punctul 4.6), beneficiaza de 5 (cinci) ani garantie comerciala, in conditiile stabilite in Anexa 2 la prezentul set de termeni si conditii, daca indeplinesc prevederile termenilor si conditiilor mentionate in prezentul document.

  4.2 In baza garantiei garantiei comerciale de 5 (cinci) ani acordata de Philips Romania SRL, consumatorul beneficiaza de toate drepturile conferite de certificatul de garantie comerciala emis la momentul inregistrarii produsului si primeste urmatoarele beneficii:

  a. Service la usa ta prin preluarea in mod gratuit a produsului de la consumator si returnarea acestuia dupa finalizarea reparatiei. Pentru a beneficia de Service la usa ta si a oferi cele mai bune servicii, fara un efort major din partea cosumatorului, acesta poate plasa o comanda de ridicare produs pe website-ul ESD-ROM folosind link-ul https://esdservice.ro/programeaza-te-singur.php sau prin apel telefonic in Call Center-ul Philips. Produsul se va ridica in maximum 3 zile lucratoare si se va returna prin serviciul de curierat sau tehnicienii unitatii de service, in functie de disponibilitate, in termeni standard de 15 zile calendaristice. Produsul trebuie sa fie curatat cat mai bine si pregatit intr-un ambalaj corespunzator transportului (exemplu: cutie carton in care produsul sa fie protejat) in cazul in care ambalajul original nu mai este disponibil astfel incat sa se evite eventualele reclamatii ulterioare referitoare la deteriorari pe timpul transportului.

  b. Aducerea la conformitate in maximum 8 zile calendaristice de la data inregistrarii comenzii de ridicare produs pentru a minimiza, astfel, disconfortul clientului;

  c. Pentru orice reparatie care depaseste termenul mai sus mentionat de 8 zile, clientul va primi in mod gratuit un filtru anti alergeni sau un filtru de evacuare compatibil cu produsul sau, in functie de stocurile disponibile in momentul solicitarii. Daca  filtrul este in stoc va fi livrat in acelasi timp cu produsul reparat. Altfel, termenul de livrare este de 30 de zile de la data finalizarii reparatiei. Daca reparatia nu poate fi finalizata in termen de maximum 8 zile calendaristice aceasta se va efectua in cele 15 zile calendaristice, termenul standard.

  4.3 Garantia comerciala nu afecteaza drepturile consumatorului conferite prin Legea 449/2003, modificată, respectiv cele decurgând din obligatia de garanţie legală. In cazul in care un consumator a beneficiat de inlocuirea produsului in baza garantiei legale si i-a fost emisa o alta dovada de achizitie de catre comerciant, garantia comerciala inceteaza.


  4.5 Produsele Participante :

  PowerPro Expert Aspirator fără sac FC9729/09

  PowerPro Expert Aspirator fără sac FC9744/09

  5000 Series Aspirator fără sac FC9556/09

  5000 Series Aspirator fără sac FC9552/09

  PowerPro Compact Aspirator fără sac FC9330/09

  PowerPro Compact Aspirator fără sac FC9331/09

  PowerPro Compact Aspirator fără sac FC9333/09

  PowerPro Compact Aspirator fără sac FC9334/09

  PowerCyclone 4 Super Clean Air filter XB2125/09

  Performer Silent Aspirator cu sac FC8781/09

  Performer Silent Aspirator cu sac FC8783/09

  Performer Silent Aspirator cu sac FC8784/09

  Performer Silent Aspirator cu sac FC8786/09

  Performer Silent Aspirator cu sac FC8741/09

  Performer Active Aspirator cu sac FC8575/09

  Performer Active Aspirator cu sac FC8577/09

  Performer Active Aspirator cu sac FC8578/09

  PowerGo Aspirator cu sac FC8241/09

  PowerGo Aspirator cu sac FC8243/09

  2000 Series Aspirator cu sac FC8245/09

  2000 Series Aspirator cu sac FC8246/09

  PowerGo Aspirator cu sac FC8240/09

  3000 series Aspirator cu sac XD3110/09

  3000 series Aspirator cu sac XD3112/09

   

  4.6 Mecanism participare :

  Produsul achizitionat trebuie inregistrat pe site-ul http://www.philips.ro/myphilips nu mai tarziu de 3 (trei) luni de la data achizitiei (asa cum apare ea inscrisa pe bonul sau factura incarcate in MyPhilips ca dovada a achizitiei) urmand pasii de mai jos:

  Consumatorii care nu detin un cont MyPhilips pe pagina web https://www.philips.ro/myphilips/ trebuie

  mai intai sa isi creeze unul.

  Pentru a beneficia de garantia comerciala de  5 ( cinci) ani, atat consumatorii care detin deja un cont

  MyPhilips, precum si cei care creeaza un nou cont trebuie sa parcurga pasii de mai jos:

  1) Accesarea site-ului https://www.philips.ro/myphilips/#tab=register-product

  2) Autentificare in contul MyPhilips detinut si inregistrarea produsului/produselor Philips detinute in sectiunea ”Inregistrare produs”

  3) Introducerea informatiilor obligatorii solicitate: modelul produsului, data achizitiei. Atasarea unei copii a dovezii de achizitie (bonul fiscal sau factura fiscala) este obligatorie pentru participarea si validarea inscrierii.

  4) Apasarea butonului “Inregistrare”

  5) In urma apasarii butonului “Inregistrare” consumatorii vor primi confirmarea atat pe pagina, cat si printr-un e-mail de confirmare a inregistrarii produsului. Acesta din urma contine sumarul datelor furnizate si va reprezenta certificatul de garantie comerciala. Pentru a beneficia de garantia comerciala, consumatorul are obligatia de a pastra acest e-mail, precum si dovada de achizitie a produsului, astfel cum aceasta a fost furnizata si la inregistrarea in MyPhilips.

  Necompletarea oricaruia dintre campurile obligatorii si/sau completarea lor cu informatii/date inexistente si/sau incorecte duce la invalidarea inscrierii respective.

  Un participant se poate inscrie de mai multe ori in campanie, prin achizitionarea mai multor produse participante avand dreptul la inscrieri multiple, sub acelasi cont My Philips cu obtinerea a cate o garantie distincta pentru fiecare produs.

  Orice incercare de fraudare (ca spre exemplu, dar fara a ne limita la acestea, inscrierea unor numere de bonuri/ facturi fiscale fictive, inscrierea de catre un singur participant/ mai multi participanti a acelorasi numere facturi fiscale, inscrierile participantilor care detin acelasi nume de familie si au inscris acelasi bon fiscal) poate fi considerata tentativa de frauda si poate duce la invalidarea inscrierii si neacordarea garantiei comerciale.
   

  SECTIUNEA 5. ANGAJAMENTE, CONFIDENTIALITATEA DATELOR
   

  Prin inregistrarea produsului pe site-ul http://www.philips.ro/myphilips in vederea obtinerii garantiei comerciale, participantii sunt de acord si se obliga sa respecte prevederile imperative ale prezentului set de termeni si conditii si accepta ca garantia comerciala este acordata in limitele prevazute de prezentul document si certificatul de garantie comerciala emis.

  Participantii isi exprima acordul ca datele lor personale (nume si prenume, numarul de telefon, adresa de email), sa fie prelucrate de compania Philips Romania SRL in scopul inscrierii si oferirii garantiei comerciale, asa cum este mentionat in Anexa 1 de mai jos.
   

  SECTIUNEA 6. FORTA MAJORA


  Pentru scopul acestui set de termeni si conditii, Forta Majora inseamna orice eveniment extern care nu poate fi controlat, remediat sau previzionat de catre Organizator si a carui aparitie pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate in prezentul document, in conformitate cu prevederile art.1351 Cod civil.

  Organizatorul, daca invoca forta majora, este obligat sa comunice participantilor, in termen de 5 (cinci) zile lucratoare de la aparitia cazului de forta majora, existenta acestuia.


  SECTIUNEA 7. LITIGII


  Eventualele litigii aparute intre Organizator si participanti se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente de la sediul Organizatorului.


  SECTIUNEA 8. ERORI, COMUNICARI, LIMITAREA RASPUNDERII


  Organizatorul nu va putea fi tinut responsabil de aparitia niciuneia dintre urmatoarele situatii care poate duce la nevalidarea inscrierii/neacordarea serviciilor mentionate in prezentul set de termeni si conditii:

  Pierderile sau intarzierile inscrierilor pe website, generate de defectiuni tehnice independente de vointa Organizatorului, respectiv pierderi, intarzieri sau orice alte probleme cauzate de furnizorul de Internet / conexiunea Internet a participantului.

  Imposibilitatea de a accesa pagina web de inscriere a produsului din motive independente de Organizator.

  Organizatorul nu va fi raspunzator de nerespectarea de catre participanti a oricarei conditii sau al oricarui termen cuprins in prezentul document precum si necomunicarea de catre participanti a tuturor datelor si informatiilor precizate in prezentul document.

  Organizatorul nu va fi raspunzator pentru niciunul dintre prejudiciile ce ar putea fi suferite de catre participant in legatura cu serviciile dobandite, indiferent de natura acestor prejudicii cu exceptia situatiilor expres prevazute de lege si care ar institui o astfel de raspundere.

  Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile necesare in caz de frauda sau de tentativa de frauda, precum si in cazul oricarui abuz sau orice alte fapte sau tentative care ar putea afecta imaginea Organizatorului.

  Organizatorul își rezervă dreptul de a refuza accesul utilizatorilor la o parte sau la toate funcțiile paginilor web aferente sau asimilate actiunii, cât și de a restrictiona procesarea unei inscrieri sau de a o sterge , impreuna cu contul asociat, în cazul în care există suspiciuni de fraudă din partea utilizatorilor prin actiuni sau inactiuni cu caracter sau potential fraudulos privitoare la utilizarea de beneficii / castiguri acordate prin intermediul paginii web prin utilizarea de informații/identități false sau de pe alte conturi decat cele personale ale utilizatorului, modificarea sau accesarea informatiilor de pe pagini web sau sisteme informatice, prin inserarea sau manipularea unor scripturi daunatoare sau care au ca efect actiuni sau inactiuni daunatoare, modificarea codului sursă al paginii precum si orice alte tipuri de actiuni sau inactiuni cu caracter fraudulos sau care implica falsuri informatice, detinere de instrumente in vederea de falsificari de valori, accesarea, interceptarea perturbarea sau alterarea integritatii informatice sau datelor ori sistemelor informatice, desfasurarea de operatiuni ilegale cu dispozitive sau programe ilegale sau daca acestia au un comportament care prejudiciaza interesele Organizatorului sau corecta desfasurare a actiunii. Sunt considerate de asemenea tentative sau actiuni de fraudare incercarile frauduloase de inregistrari multiple pe platforma web in scopul cresterii unor sanselor de castig. Daca sunt identificate persoane care au influentat, fraudat sau care au facilitat castigarea de premii/castiguri/beneficii, Organizatorul are dreptul de a cere urmarirea de catre organele competente si/sau in instanta a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente.  Anexa 1
   

   Informatii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

  Date privind operatorul de date cu caracter personal in vederea oferirii garantiei comerciale, datele cu caracter personal ale participantilor vor fi prelucrate de catre: PHILIPS ROMANIA SRL, cu sediul in Soseaua Pipera 46D-46E-48, Office Oregon Park, Cladirea C, etaj 2, sector 2, 020309, Bucuresti, inregistrat la Registrul Comerțului – București sub nr. J40/19792/1992, C.U.I. 2593699  (denumita in continuare „Emitentul”).
   

  1. Categorii de date cu caracter personal procesate in cadrul actiunii

   

  In vederea oferirii garantiei comerciale, Emitentul va colecta de la participanti urmatoarele categorii de date cu caracter personal:

  (i)                  nume, prenume

  (ii)                adresa de email

  (iii)               dovada achizitiei produsului care contine : nume, prenume, adresa de livrare si adresa de facturare

   

  2. Scopul procesarii

   

  Datele cu caracter personal ale participantilor la actiune vor fi prelucrate de catre Emitent in vederea asigurarii garantiei comerciale, in conditiile prezentului document.

   

  3. Temeiul juridic al prelucrarii

   

  Datele vor fi prelucrate bazate pe necesitatea executarii contractului de vanzare a produselor participante si privind acordarea garantiei comerciale si/sau a interesului legitim ori necesitatii indeplinirii unei obligatii legale, prin acceptarea de catre persoana vizata a termenilor si conditiilor mentionate in prezentul document. Se considera dat consimtamantul privind prelucrarea datelor cu caracter personal prin participarea la prezenta actiune si inregistrarea produsului in MyPhilips.

   

  4. Perioada de stocare a datelor cu caracter personal
   

  Dupa caz, datele cu caracter personal ale participantilor vor fi stocate de catre Operator conform prevederilor legale aplicabile in materie financiar-contabila, pe perioada acordarii garantiei comerciale sau , dupa caz, pe perioada necesara indeplinirii obligatiilor legale, fiscale sau contabile.

  La expirarea perioadei de stocare a datelor cu caracter personal, Operatorul va sterge/distruge aceste date de pe mijloacele de prelucrare si stocare, impunand Imputernicitului(ilor) obligatii similare.

   

  5. Drepturile persoanelor vizate

   

  In vederea asigurarii unei prelucrari echitabile si transparente, Operatorul asigura participantilor, pe durata actiunii de acordare a garantiei comerciale, urmatoarele drepturi:

  (i)               dreptul de retragere a consimtamantului cu privire la prelucrare, in orice moment, fara ca aceasta sa afecteze legalitatea prelucrarii efectuate pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia;

  (ii)              dreptul de a solicita accesul la datele cu caracter personal;

  (iii)             dreptul de a solicita rectificarea datelor cu caracter personal;

  (iv)             dreptul de a solicita stergerea datelor cu caracter personal

  (v)              dreptul la restrictionarea prelucrarii;

  (vi)             dreptul de a se opune prelucrarii, exceptand cazul in care dispozitii legale prevad contrariul;

  (vii)           dreptul la portabilitate a datelor;

  (viii)         dreptul de a depune o plangere in fata Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. Pentru nelamuriri sau exercitarea drepturilor de catre persoanele vizate cu privire la datele cu caracter personal , clientii pot trimite un email catre adresa privacy@philips.com.

  Protectia datelor cu caracter personal apartinand copiilor

  Intrucat la actiunea de acordare a ganantiei comerciale pot participa exclusiv persoanele fizice cu varsta de minim 18 ani la data inscrierii produsului in platforma MyPhilips, nu vor fi prelucrate si stocate date apartinand persoanelor cu varsta mai mica de 18 ani. In situatia in care Operatorul/Imputernicitul primeste date cu caracter personal apartinand persoanelor cu varsta mai mica de 18 ani, aceste date vor fi imediat sterse/ distruse de pe mijlocele de prelucrare si stocare ale Operatorului/ Imputernicitului. In cazul in care un parinte sau un titular al autoritatii parintesti notifica prelucrarea unor date cu caracter personal apartinand unor persoane cu varsta mai mica de 18 ani, Operatorul va sterge/ distruge imediat aceste date de pe mijlocele de prelucrare si stocare.
   

  6. Securitatea datelor cu caracter personal

   

  Operatorul se obliga sa implementeze masuri tehnice si organizatorice adecvate in vederea asigurarii unui nivel de securitate corespunzator datelor cu caracter personal apartinand participantilor la actiune. Operatorul se obliga sa impuna Imputernicitilor obligatii similare. La evaluarea nivelului adecvat de securitate se va tine seama in special de riscurile prezentate de prelucrarea datelor cu caracter personal, generate in special, in mod accidental sau ilegal, de distrugerea, pierderea, modificarea, divulgarea neautorizata sau accesul neautorizat la datele cu caracter personal transmise, stocate sau prelucrate. Prin participarea la actiune, participantii isi exprima acordul cu privire la furnizarea datelor cu caracter personal catre Operator si/ sau societatile comerciale implicate in acordarea garantiei comerciale, in scopul participarii la actiune, identificarii si validarii ca si participant sau dupa caz in scopul verificarii oportunitatii sau corectitudinii acordarii beneficiului/ executarii contractului.

   

  7. Modificarea politicii de prelucrare a datelor cu caracter personal

   

  Operatorul are dreptul de a modifica prezenta Anexa oricand pe durata desfasurarii actiunii, numai in cazul in care se descopera masuri mai eficiente pentru protejarea si securizarea datelor cu caracter personal ale persoanelor vizate si fara a afecta drepturile si libertatile acestora. Orice astfel de modificare va fi publicata pe site-ul Operatorului, respectiv va fi adusa la cunostinata Participantilor prin aceleasi mijloace prin care au fost incunostintati cu privire la prezentul document.

   

  8. Alte prevederi

   

  Datele personale ale participantilor la actiunea de acordare a garantiei comerciale vor fi procesate in conformitate cu prevederile Regulamentului nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.  ANEXA nr. 2

  Termeni si conditii Certificat de garantie comerciala

   

  Prezentul certificat este emis pe baza garanției comerciale acordate de PHILIPS ROMANIA SRL și începe să își producă efectele de la data achizitionarii produsului, in urma inregistrarii valide a produsului in platforma MyPhilips : https://www.philips.ro/myphilips/login.html#tab=register-product .

   

  Termenul garanției comerciale începe să curgă de la data inregistrarii valide a produsului in platforma MyPhilips. În perioada de garanție comercială, consumatorul trebuie să aducă la cunostință Philips Romania SRL lipsa de conformitate în termen de 2 (două) luni de la data la care o constată. Nerespectarea acestui termen atrage decăderea consumatorului din dreptul de a beneficia de garanția comercială.

   

  1.       Conținutul garanției comerciale:

   

  Garanția comercială de 5 (cinci) ani nu acopera uzura normala a produsului. Prin uzura normala se intelege uzura ce rezulta in mod obisnuit urmare a utilizarii produsului conform instructiunilor.

   Garanţia comercială acordată constă în posibilitatea pentru consumator să obţină remedierea neconformităţii produsului Philips achiziţionat, prin reparare sau înlocuire (daca repararea nu este posibila), în termenul și în limita condiţiilor de garanţie prevăzute în prezentul document.

  Produsul defect va fi preluat de la consumator, pe costul Philips, adus la conformitate si restituit dupa finalizarea reparatiei prin curier sau tehnician al unitatii de service. Termenul de aducere la conformitate este de 8 zile lucratoare. Pentru orice reparatie care depaseste termenul mentionat de 8 zile, clientul va primi in mod gratuit un filtru anti alergeni sau un filtru de evacuare compatibil cu produsul sau, in functie de stocurile disponibile in momentul solicitarii, asa cum este specificat la sectiunea 4.2, punctul b. de mai sus.

   

  Nu se oferă garanție comercială în cazul deteriorărilor provocate de utilizare incorectă și fără respectarea instrucțiunilor de folosire, curățare, utilizare, depozitare, exploatare, întreţinere defectuoasă, în cazul intervenţiilor și/sau reparaţiilor efectuate de persoane neautorizate Philips, precum şi a defecţiunilor survenite în urma catastrofelor naturale, descărcărilor electrice atmosferice, supratensiunilor din reţea, contaminării cu insecte, lichide și/ sau alte substanţe străine, folosirii în medii murdare sau cu praf sau orice altă cauză care nu poate fi atribuită în mod obiectiv producătorului.

  NU se oferă garanție comercială în cazul utilizării produsului în alte scopuri decât UZ CASNIC!

   

  2. Modalități de remediere:
   

  Prezenta garanție comercială dă dreptul consumatorului să beneficieze de repararea produsului, iar în cazul în care repararea nu este posibilă, de înlocuirea lui. Denumirea și adresa unităţilor specializate de service sunt accesibile la adresa:  http://www.philips.ro/c-w/support-home/gaseste-service.html. Asigurarea garanției se va face fie prin prezentarea consumatorului la un service autorizat din lista mentionata pe pagina https://www.philips.ro/c-w/support-home/gaseste-service.html, fie prin programare, in urma completarii formularului disponibil pe aceeasi pagina. Pentru produsele aflate in garantia comerciala, transportul este gratuit.  

   

  3. Termen de realizare a remedierii:
   

  Aducerea la conformitate a produsului ce se defectează in perioada garantiei comerciale se va face prin repararea acestuia in termen de 15 (cincisprezece) zile calendaristice calculate de la data semnarii procesului verbal privind predarea produsului neconform centrului de service autorizat. Timpul de nefuncţionare din cauza lipsei de conformitate apărute în cadrul termenului de garanţie prelungeşte termenul de garanţie comercială şi curge din momentul prezentării produsului la unitatea service până la aducerea produsului în stare de utilizare normală şi, respectiv, al notificării în scris în vederea ridicării produsului sau predării efective a produsului către consumator.

   

  In cazul in care o reparaţie nu este posibilă sau se depăseşte termenul menţionat la punctul anterior, produsul va fi inlocuit in cadrul termenului de 15 (cincisprezece) zile calendaristice menţionat mai sus, cu unul identic sau unul similar ca funcţii si caracteristici, dacă produsul iniţial nu mai face parte din gama curentă a Philips România. Garanţia comercială inceteaza la inlocuirea produsului neconform cu produs nou. Produsele care înlocuiesc produsele defecte în cadrul termenului de garanţie vor beneficia de un nou termen de garanţie legală care curge de la data preschimbării produsului.

   

  Modalitatile de remediere acordate prin garantia comerciala sunt repararea sau, cand repararea este imposibila, inlocuirea, nefiind insa aplicabila, ca modalitate de remediere, restituirea catre consumator a contravalorii produsului.

   

  Consumatorul are obligaţia sa prezinte/sa pună in colet următoarele:

   

  i. produsul defect si accesoriile acestuia daca defectul constatat se manifesta atunci cand unul din accesorii este utilizat (produsul trebuie sa fie curatat cat mai bine si pregatit intr-un ambalaj corespunzator transportului (exemplu: cutie carton in care produsul sa fie protejat) in cazul in care ambalajul original nu mai este disponibil astfel incat sa se evite eventualele reclamatii ulterioare referitoare la deteriorari pe timpul transportului.;

  ii. dovada de achiziţie de la comerciant (aceeasi cu cea inscrisă in MyPhilips la momentul inregistrării produsului);

  iii. dovada garanţiei comerciale reprezentată de e-mailul primit drept confirmare in urma inscrierii produsului in platforma MyPhilips. E-mailul trebuie printat de către consumator, acesta reprezentând impreuna cu acesti termeni si conditii ale garantiei, certificatul de garanţie comercială.

   

  4. Conditiile de acordare a garantiei:

   

  Garanția comercială acordată constă în posibilitatea pentru consumator să obțină remedierea neconformității produsului Philips achiziționat, prin reparare sau înlocuire, în termenul și în limita condițiilor de garanție prevăzute în prezentul document.

  Aceste condiții de garanție nu restricționează drepturile legale în temeiul legislației privind protecția consumatorilor în România. Această garanție este furnizată în plus față de drepturile de care consumatorul beneficiaza legal în România.  

  1.       Pentru produsele care nu respectă condiţiile de acordare a garanţiei sau care sunt în afara perioadei de garanţie, pe toata durata medie de utilizare a produsului, Philips poate asigura service prin intermediul partenerilor de Service autorizati sau înlocuire produs contra cost. Pentru mai multe informații clientul trebuie sa acceseze https://www.philips.ro/c-w/asistenta-pentru-clienti.html.

  2.       Philips garantează pentru conformitate produsul împotriva defectelor de material și de manoperă,  atunci când produsul este utilizat în conformitate cu manualele de utilizare și specificațiile tehnice, pentru o perioadă de 5 ani de la data cumpărării. Philips asigură repararea sau, dacă nu este posibil, înlocuirea. Remedierea neconformității sau emiterea documentului pentru inlocuirea produsului in cazul in care reparatia nu este posibila, se va face într-un termen de maxim 15 zile calendaristice de la data la care Consumatorul a comunicat lipsa de conformitate a produsului. Dovada achiziției produsului este necesară.

  3.       Sunt excluse bunurile achiziționate  dintr-un stoc de produse defecte. Consumabilele, piesele supuse uzurii și sticla sunt excluse din garanție. Garanția nu este valabilă în cazul în care un defect se datorează utilizării necorespunzătoare, întreținerii defectuoase (de ex.piese blocate din cauza depunerilor de calcar) sau în cazul în care modificări sau reparații au fost efectuate de către persoane neautorizate de Philips. Limitări suplimentare ale garanției, dacă există, pot fi găsite în manualul de utilizare al produsului.

  4.  Unitățile de service Philips autorizate (Bucuresti) sunt:

  1. ESD-ROM (Electronics Suport Division SRL) - Bld. Iuliu Maniu , nr.7, Corp J, Sector 6, Bucureşti Tel: 021.326.60.63

  2. ESD-ROM (Electronics Suport Division SRL)-Bd. Decebal Nr. 14, Bl. S6, Parter, Sector 3, Bucureşti Tel: 021.326.60.63

  Clientii pot accesa reteaua de centre de service Philips din Romania la adresa https://www.philips.ro/c-w/support-home/gaseste-service.html

   

  Organizator

  PHILIPS ROMANIA S.R.L.  ACT ADITIONAL NR. 1

   

  la Termenii si Conditiile acordarii de 5 ani garantie comerciala pentru aspiratoare Philips, cu si fara sac

   

  Subscrisa PHILIPS ROMANIA SRL, cu sediul in Soseaua Pipera 46D-46E48, Office Oregon Park, Cladirea C, etaj 2, sector 2, 020309, Bucuresti înregistrata la Registrul Comerțului – București sub nr. J40/19792/1999, C.U.I. 2593699 in calitate de Emitent al garanției comerciale de 5 ani pentru aspiratoare Philips cu si fara sac,

   

  hotaraste adaugarea in initiativa de acordare a garantiei comerciale de 5 ani a produselor din gama Performer Compact si modifica art. 4.5 Produsele participante astfel :

   

  Articolul 1 –  4.5 Produse participante:

   

  PowerPro Expert Aspirator fără sac FC9729/09

  PowerPro Expert Aspirator fără sac FC9744/09

  5000 Series Aspirator fără sac FC9556/09

  5000 Series Aspirator fără sac FC9552/09

  PowerPro Compact Aspirator fără sac FC9330/09

  PowerPro Compact Aspirator fără sac FC9331/09

  PowerPro Compact Aspirator fără sac FC9333/09

  PowerPro Compact Aspirator fără sac FC9334/09

  PowerCyclone 4 Super Clean Air filter XB2125/09

  Performer Silent Aspirator cu sac FC8781/09

  Performer Silent Aspirator cu sac FC8783/09

  Performer Silent Aspirator cu sac FC8784/09

  Performer Silent Aspirator cu sac FC8786/09

  Performer Silent Aspirator cu sac FC8741/09

  Performer Active Aspirator cu sac FC8575/09

  Performer Active Aspirator cu sac FC8577/09

  Performer Active Aspirator cu sac FC8578/09

  PowerGo Aspirator cu sac FC8241/09

  PowerGo Aspirator cu sac FC8243/09

  2000 Series Aspirator cu sac FC8245/09

  2000 Series Aspirator cu sac FC8246/09

  PowerGo Aspirator cu sac FC8240/09

  3000 series Aspirator cu sac XD3110/09

  3000 series Aspirator cu sac XD3112/09

  Aspirator cu sac Performer Compact FC8366/09

  Aspirator cu sac Performer Compact FC8371/09

  Aspirator cu sac Performer Compact FC8373/09

  Aspirator cu sac Performer Compact FC8377/09

  Aspirator cu sac Performer Compact FC8379/09

   

  Articolul 2 - Urmare a modificarilor prevazute in prezentul Act Aditional, Emitentul intelege sa actualizeze Termenii si Conditiile acordarii de 5 ani garantie comerciala pentru aspiratoare Philips cu si fara sac si sa publice pe pagina web www.philips.ro forma actualizata. Modificarile cuprinse in prezentul act aditional vor produce efecte dupa 24 (douazecisipatru) de ore de la data publicarii lor in conditiile indicate in Termeni si Conditii.

   

  Restul prevederilor raman neschimbate.     

   

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.