0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Asistenţă Philips

  Nu pot regla setarea de măcinare a espressorului Saeco

  Publicat pe 2021-10-04
  Pentru a regla setarea de măcinare pe espressorul Saeco, urmează paşii de mai jos.
  Poţi să reglezi setările de măcinare de la butonul pentru setarea măcinării din interiorul recipientului pentru boabe. În funcţie de aparat, este posibil să ai nevoie de cheia de reglare (coada lingurii pentru cafea premăcinată).
  1.    Aşază o ceaşcă sub duza de scurgere a cafelei.
  2.    Apasă butonul „Espresso” pentru a prepara un espresso.
  3.    Atunci când râşniţa începe să macine, pentru aparatele la care este necesar un instrument; trebuie mai întâi să aşezi cheia de reglare a râşniţei pe buton (consultă imaginea 1), apoi apasă butonul şi roteşte-l în dreapta sau stânga. Pentru aparatele care nu necesită instrumente, apasă manual în jos butonul şi roteşte-l la stânga sau dreapta (consultaţi imaginea 2).
  4.    Roteşte o treaptă spre stânga sau spre dreapta pentru a regla setarea. Aparatul va avea fie numere, fie puncte pentru a indica setarea de măcinare. Un punct mai mic = o dimensiune mai mică a particulelor. Un număr mai mic = o dimensiune mai mică a particulelor
  5.    Prepară 2-3 cafele pentru a vedea diferenţa. Fiindcă SAS (senzorul de adaptare Saeco) trebuie să facă ajustările adecvate pentru timpul în care râşniţa funcţionează, pentru a asigura că este măcinată cantitatea de cafea corectă pentru un espresso optim.
  Reglarea setărilor de măcinare pentru un espressor Saeco
  Contactează Philips

  Ne face plăcere să te ajutăm

  Cauţi altceva?

  Descoperă toate opţiunile de asistenţă Philips

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.