1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Obţine exact asistenţa de care ai nevoie
  Cauţi o soluţie anume pentru produsul tău?

  Espressorul Philips îmi cere să-l detartrez după instalarea filtrului AquaClean

  Data actualizării: 13 July 2022
  Există câteva motive pentru care espressorul Philips îţi cere să detartrezi aparatul după instalarea filtrului AquaClean. Vezi mai jos soluţiile posibile. Reţine: Este important să reţii că dacă utilizezi deja un filtru de apă AquaClean, la un moment dat după 8 cicluri ale filtrului tot trebuie să detartrezi aparatul.

  Neînlocuirea filtrului AquaClean la timp

  Atunci când pictograma filtrului AquaClean începe să lumineze intermitent în portocaliu, indică faptul că trebuie să înlocuieşti filtrul. Atât timp cât luminează intermitent, poţi să înlocuieşti filtrul fără a trebui să detartrezi aparatul. Dacă nu înlocuieşti filtrul de apă AquaClean, ledul portocaliu se va stinge în cele din urmă. În acest caz, trebuie mai întâi să detartrezi aparatul înainte de a înlocui filtrul de apă cu unul nou. Aparatul trebuie să fie detartrat înainte de a începe să utilizeze filtrul AquaClean.

  Filtrul AquaClean nu este încă activat

  După ce ai instalat filtrul AquaClean şi l-ai activat, ledul AquaClean devine albastru pentru a confirma că filtrul de apă AquaClean este activ.

  Dacă ledul AquaClean nu este albastru, aceasta indică faptul că filtrul nu este activ şi va trebui să îl instalezi şi activezi. Pentru a face acest lucru, urmează paşii de mai jos sau urmăreşte videoclipul:

  1. Agită filtrul timp de aproximativ 5 secunde. 
  2. Introdu filtrul cu capul în jos într-un vas cu apă rece, scutură-l/apasă-l puţin şi aşteaptă până când nu mai ies bule de aer.
  3. Filtrul este acum pregătit pentru utilizare şi poate fi introdus în rezervorul de apă
  4. PORNEŞTE aparatul. 
  5. Introdu filtrul vertical pe conexiunea filtrului în rezervorul de apă. Apasă-l până la cel mai jos punct posibil
  6. Umple rezervorul de apă cu apă proaspătă până la nivelul MAX şi pune-l înapoi în aparat
  7. Apasă şi ţine apăsată pictograma filtrului AquaClean timp de 3 secunde până când ledurile se aprind intermitent
  8. Pune un castron sub gura de scurgere pentru apă fierbinte şi apasă butonul de pornire. Aparatul va distribui puţină apă fierbinte.
  9. După ce ai terminat, ledul filtrului AquaClean devine albastru, ceea ce indică faptul că filtrul de apă AquaClean este activat.

  Nu ai rezolvat problema cu aceste soluţii? Te rugăm să ne contactezi pentru asistenţă suplimentară.
  Play Pause

  Articole de referinţă

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.