1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Produse

  Obţine exact asistenţa de care ai nevoie
  Cauţi o soluţie anume pentru produsul tău?

  Espressorul Philips/Saeco nu spumează laptele bine

  Calitatea spumei preparate de sistemul de lapte al espressorului Philips/Saeco poate fi sub aşteptări. Consultă aceste cauze posibile şi soluţii pentru a rezolva problema.

  Temperatură lapte

  Temperatura laptelui pot afecta calitatea spumei. Te sfătuim să utilizezi întotdeauna lapte rece din frigider pentru a asigura o spumă de lapte excelentă.

  Cantitate de lapte

  Pentru a evita aspirarea aerului şi a asigura un rezultat de spumare perfect, este important să utilizezi lapte suficient. Încearcă să măreşti cantitatea de lapte pentru a îmbunătăţi, spuma de lapte.

  Tip de lapte

  Diferite tipuri de lapte pot produce diferite calităţi şi cantităţi de spumă. Îţi recomandăm să utilizezi unul din următoarele tipuri de lapte:

  • Lapte de vacă semidegresat
  • Lapte de vacă integral
  • Lapte fără lactoză

  Sistemul de lapte este murdar

  Asigură-te întotdeauna că, atunci când utilizezi sistemul de lapte, toate piesele sunt curate. Curăţă piesele conform informaţiilor din manualul de utilizare.

  Notă: Numai sistemul de lapte LatteGo este lavabil în maşina de spălat vase. Alte tipuri de sisteme, cum ar fi carafele de lapte, nu sunt lavabile în maşina de spălat vase.

  În cazul în care toate cele de mai sus nu rezolvă problema, contactează-ne pentru asistenţă suplimentară.

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.