1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Asistenţă Philips

  Philips Airfryer nu se încălzeşte

  Publicat pe 05 December 2022

  Dacă Philips Airfryer este pornit, dar nu se încălzeşte, mai jos poţi afla motivele şi soluţiile pentru rezolvarea simplă a problemei.

  Temperatura este setată la o valoare prea scăzută

  Dacă setezi Airfryer să gătească la 40 °C (100 °F) sau mai puţin, poate părea că nu se încălzeşte (în special când temperatura din mediul înconjurător este similară cu aceasta). 

  Verifică temperatura setată pe Philips Airfryer şi măreşte-o, dacă este necesar.

  Nu a fost setat niciun timp sau timpul de gătire este prea mic (Airfryer analogic)

  • Roteşte cronometrul analogic la timpul de gătire dorit. 
  • Dacă timpul de gătire dorit este mai mic de 10 minute, roteşte cronometrul la aprox. 15 minute, apoi roteşte-l înapoi la timpul de gătire mai scurt dorit.
  Play Pause

  Sertarul nu este închis complet

  Asigură-te că sertarul este închis complet. Dacă sertarul nu este închis complet, comutatorul de detectare a tăvii nu este dezactivat şi, prin urmare, dispozitivul nu începe să se încălzească.

  Dispozitivul nu este conectat la priză

  Pentru dispozitivele analogice, este posibil să ticăiască cronometrul, dar dispozitivul să nu încălzească. În acest caz, asigură-te că ştecherul aparatului Airfryer este introdus corect în priză.

  Elementul de încălzire este defect

  Dacă soluţiile anterioare nu rezolvă problema, este posibil ca elementul de încălzire al aparatului Philips Airfryer să fie defect. În acest caz, te rugăm să ne contactezi pentru o soluţie.
  Contactează Philips

  Ne face plăcere să te ajutăm

  Cauţi altceva?

  Descoperă toate opţiunile de asistenţă Philips

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.