1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Obţine exact asistenţa de care ai nevoie
  Cauţi o soluţie anume pentru produsul tău?

  Aspiratorul fără fir Philips SpeedPro Max afişează un cod de eroare

  Dacă doreşti să afli ce înseamnă aceste coduri de eroare ale aspiratorului fără fir Philips SpeedPro Max, citeşte în continuare pentru a descoperi răspunsurile.

  Cod de eroare E4 (sau h3)

  Codul de eroare E4 (poate arăta ca h3 dacă priveşti invers ecranul) înseamnă că peria rotativă a aspiratorului fără fir Philips SpeedPro Max este blocată.

  Pentru a rezolva această problemă, opreşte aspiratorul fără fir, verifică peria rotativă şi îndepărtează eventualele obstrucţii precum părul, scamele, murdăria sau praful.
   
  Cod de eroare E4 aspirator Philips SpeedPro Max

  Cod de eroare E6 (sau 93)

  Codul de eroare E6 (poate arăta ca 93 dacă priveşti invers) înseamnă că prin adaptorul aspiratorului fără fir Philips SpeedPro Max nu trece curent.

  Pentru a rezolva acest lucru, verifică dacă adaptorul aspiratorului fără fir este introdus corect în priza de perete şi dacă discul de încărcare (magnetic) este ataşat corect. Dacă aparatul nu funcţionează, te rugăm să ne contactezi.
   
  Cod de eroare E6 aspirator Philips SpeedPro Max

  Cod de eroare E7 (sau L3)

  Codul de eroare E7 (sau L3 privit invers) indică faptul că se utilizează un adaptor greşit. Asigură-te că utilizezi numai adaptorul corect furnizat iniţial cu aspiratorul fără fir. Dacă adaptorul corect nu funcţionează, te rugăm să ne contactezi.
   
  Cod de eroare E7 aspirator Philips SpeedPro Max

  Cod de eroare SE (sau 35)

  Codul de eroare SE (sau 35 dacă priveşti invers) indică faptul că aspiratorul fără fir Philips SpeedPro Max nu poate funcţiona sau nu poate fi încărcat deoarece temperatura din cameră este prea scăzută sau prea ridicată sau există o problemă mecanică.

  Când temperatura din cameră este prea mare (peste 40 de grade Celsius sau 104 grade Fahrenheit) sau prea mică (sub 5 grade Celsius sau 41 de grade Fahrenheit), deconectează aspiratorul fără fir Philips SpeedPro Max de la încărcător şi du-l într-o cameră cu o temperatură de aproximativ 20 de grade Celsius sau 68 de grade Fahrenheit.

  Problema nu s-a rezolvat cu aceşti paşi? Te rugăm să ne contactezi pentru asistenţă suplimentară.
   
  Cod de eroare SE aspirator Philips SpeedPro Max

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.