1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Asistenţă Philips

  Bateria Philips SpeedPro se descarcă rapid

  Publicat pe 2021-07-04

  Dacă bateria aspiratorului Philips SpeedPro sau SpeedPro Max se descarcă prea repede, citeşte sfaturile de depanare de mai jos pentru a rezolva cu uşurinţă această problemă pe cont propriu.

  Aspiratorul este utilizat la cea mai ridicată setare de putere

  Aspiratorul dispune de diferite setări de putere, în funcţie de model. Mai jos vei găsi setările recomandate pentru utilizarea zilnică normală pentru fiecare model:

  Pentru SpeedPro: Aspiratorul Philips SpeedPro are două setări pentru puterea de aspirare: 1 şi 2. Setarea recomandată pentru utilizare zilnică obişnuită este setarea 1. Setarea cea mai ridicată este 2 şi are o putere de aspirare mai mare. Setarea 2 este destinată utilizării pentru curăţarea suprafeţelor foarte murdare. Bateria se descarcă foarte repede utilizând setarea 2; prin urmare, pentru cantităţi de praf obişnuite, cel mai indicat este să utilizezi aspiratorul la setarea 1*.

  Pentru SpeedPro Max: Cea mai mare ridicată setare a aspiratorului Philips SpeedPro Max este Turbo, care are o putere de aspirare foarte mare. Astfel, aparatul consumă foarte repede bateria dacă este utilizat cu setarea Turbo. Această setare este destinată utilizării pentru curăţarea suprafeţelor foarte murdare, nu pentru utilizare zilnică obişnuită. Pentru cantităţi de praf obişnuite, ar trebui să utilizezi aparatul Philips la setarea 1 sau 2.

  Bateria reîncărcabilă a ajuns la finalul duratei de viaţă

  Înlocuieşte la un centru de service bateria reîncărcabilă a aspiratorului Philips.

  Problema nu a fost rezolvată cu soluţiile de mai sus? Te rugăm să ne contactezi pentru asistenţă suplimentară.

  Contactează Philips

  Ne face plăcere să te ajutăm

  Cauţi altceva?

  Descoperă toate opţiunile de asistenţă Philips

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.