0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Asistenţă Philips

  Din capul aparatului de călcat vertical cu abur Philips cu suport picură apă

  Publicat pe 27 februarie 2023
  Dacă din capul aparatului de călcat vertical cu abur Philips cu suport picură apă, citeşte sfaturile noastre de depanare de mai jos pentru a rezolva această problemă.
  Notă: Următoarele nu se aplică modelelor STE305x şi GC62x.

  Aparatul nu este conceput pentru a fi utilizat pe orizontală. Când capul aparatului de călcat cu abur este utilizat orizontal, aburul nu poate ieşi uniform din capul aparatului şi se condensează în furtunul de abur. Acest lucru poate cauza scurgerea de picături de apă din capul aparatului de călcat cu abur.
  Când furtunul aparatului de călcat vertical cu abur Philips cu suport este ţinut în formă de U, condensul din acesta nu poate curge înapoi în rezervorul de apă, ceea ce poate cauza picurarea apei din capul aparatului de călcat vertical cu abur.

  În acest caz, te rugăm să ridici capul aparatului de călcat cu suport pentru a ţine furtunul drept pe verticală.  În acest fel, condensul poate să curgă înapoi în rezervor.

  Când începi să calci, alege setarea pentru abur MAX. După aceasta, ţine capul aparatului de călcat cu abur la distanţă de articolul vestimentar şi apasă declanşatorul de abur timp de 10 secunde pentru a elibera jetul iniţial de picături de apă.
  Reţine că soluţia din această secţiune se aplică numai aparatelor de călcat cu abur Philips cu tehnologie AirStretch (capul acestor aparate de călcat cu abur include un grătar, după cum se arată în imaginea de mai jos).

  Dacă ai folosit intens aparatul de călcat vertical cu suport mai mult timp, acest lucru poate cauza condensul apei. În acest caz, din capul aparatului se va scurge apă.

  Pentru a rezolva această problemă, lasă mai întâi aparatul de călcat cu abur să se răcească. Apoi, scoate grătarul şi apasă o cârpă uscată pe suprafaţa neagră pentru a îndepărta apa condensată.


  Aceste soluţii nu au ajutat la rezolvarea problemei? Te rugăm să ne contactezi pentru asistenţă suplimentară.
  Grătarul din aparatul de călcat vertical cu abur Philips
  Contactează Philips

  Ne face plăcere să te ajutăm

  Cauţi altceva?

  Descoperă toate opţiunile de asistenţă Philips

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.