1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Produse

  Obţine exact asistenţa de care ai nevoie
  Cauţi o soluţie anume pentru produsul tău?

  Nu pot scoate unitatea preparare de pe espressorul Philips/Saeco

  Dacă nu poţi scoate unitatea de preparare de pe espressorul Philips/Saeco, consultă cauzele şi soluţiile de mai jos, care te pot ajuta.

  Angrenajul unităţii de preparare din interiorul aparatului nu este în poziţia neutră

  Urmează paşii de mai jos despre modul de setare a angrenajului unităţii de preparare din interiorul aparatului în poziţia neutră:

  1. Închide uşa de serviciu şi montează totul la loc (rezervorul de apă/tava de scurgere/recipientul pentru cafea măcinată).
  2. Apasă butonul de PORNIRE/OPRIRE pentru a opri aparatul. Aşteaptă până când nu se mai aude niciun sunet (aceasta poate dura 15-20 de secunde).
  3. Apasă butonul de PORNIRE/OPRIRE pentru a porni aparatul. Nu efectua nicio acţiune, precum deschiderea uşii de serviciu/scoaterea tăvii de scurgere/rezervorului de apă, înainte ca aparatul să fie gata de utilizare.
  4. Deschide uşa de serviciu şi încearcă să scoţi din nou unitatea de preparare apăsând butonul „PUSH” către partea dreaptă, menţinându-l şi trăgându-l spre tine

  Sugestie: Roteşte aparatul la un unghi de 45 de grade, pentru a îndrepta unitatea de preparare spre tine când deschizi uşa de serviciu.

  Pentru instrucţiuni pas cu pas mai precise, consultă manualul de utilizare sau vizitează pagina noastră Îngrijirea aparatului.

  Play Pause

  Aparatul este încă în modul detartrare

  În cazul în care espressorul este în continuare în modul detartrare, unitatea de preparare nu poate fi scoasă. Pentru a rezolva această problemă, termină procesul de detartrare şi încearcă din nou după aceea.

  Dacă aceste soluţii nu rezolvă problema, contactează-ne pentru asistenţă suplimentară.

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.