0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Asistenţă Philips

  Cum se reglează volumul băuturilor pentru espressorul Philips

  Publicat pe 24 August 2023
  Consultă informaţiile şi videoclipurile instructive de mai jos pentru a programa cantitatea de cafea dorită pentru espressoarele Philips de mai jos.
  Aparatul are 3 setări implicite pentru fiecare băutură: scăzută, medie, ridicată. 
  Cu toate acestea, poţi ajusta şi memora cantitatea după cum preferi; această opţiune este disponibilă numai utilizând setarea cea mai ridicată. 

  Găseşti instrucţiuni de mai jos sau vizionează filmul.
  1. Pentru a regla setarea pentru cea mai ridicată cantitate, apasă şi ţine apăsată pictograma băuturii pe care doreşti să o reglezi timp de 3 secunde. Ledul superior al pictogramei pentru cantitatea băuturii, ledul superior al pictogramei pentru cantitatea de lapte (numai la anumite modele) şi butonul de pornire/oprire încep să lumineze intermitent, indicând că eşti în modul de programare.
  2. Apasă butonul de pornire/oprire. Aparatul începe să prepare băutura selectată. Ledul de pornire este aprins continuu la început. Când aparatul este pregătit să memoreze volumul reglat, ledul de pornire/oprire începe să lumineze intermitent.
  3. Apasă din nou butonul de pornire/oprire atunci când în ceaşcă există cantitatea dorită de cafea sau lapte. În cazul unui cappuccino sau latte macchiato, este distribuit mai întâi laptele. Apasă butonul de pornire/oprire atunci când ceaşca conţine cantitatea de lapte dorită. Aparatul începe automat să distribuie cafeaua. Apasă butonul de pornire/oprire atunci când ceaşca conţine cantitatea dorită.
  După ce ai programat noua valoare implicită pentru cea mai mare cantitate pentru o băutură, aparatul va distribui
  această cantitate nouă de fiecare dată când selectezi cea mai ridicată cantitate pentru această băutură.
  Play Pause
  Funcţia de memorare te ajută să reglezi volumul standard al băuturilor. Videoclipul îţi arată cum să reglezi şi să salvezi cantitatea pentru un espresso. Dacă vrei să reglezi espresso lung, cafea sau café crema, ţine apăsat butonul băuturii pe care doreşti să o reglezi.

  Instrucţiuni 
  1. Ţine apăsat butonul băuturii pe care doreşti să o reglezi până când afişajul indică memo 
  2. Espressorul este acum în modul de programare şi începe prepararea cafelei
  3. Aşteaptă şi apasă butonul OK pentru a te opri la cantitatea dorită de cafea
  4. Espressorul este acum reglat la cantitatea preferată pentru băuturi
  Play Pause
  Funcţia de memorare te ajută să reglezi cantitatea standard a băuturilor. Videoclipul îţi arată cum să reglezi şi să salvezi cantitatea pentru un cappuccino. Dacă doreşti să reglezi pentru latte macchiato, ţine apăsat butonul pentru latte macchiato.

  Instrucţiuni 
  1. Asigură-te că ai ataşat carafa de lapte şi că aceasta conţine suficient lapte
  2. Ţine apăsat butonul pentru cappuccino sau latte macchiato până când afişajul indică memo 
  3. Espressorul este acum în modul de programare şi începe spumarea laptelui
  4. Apasă butonul OK pentru a te opri la cantitatea dorită de spumă. Espressorul va începe acum să prepare băutura
  5. Aşteaptă şi apasă butonul OK pentru a te opri la cantitatea dorită de cafea
  6. Espressorul este acum reglat la cantitatea preferată
  Play Pause
  Funcţia de memorare te ajută să reglezi cantitatea standard a băuturilor pentru espressorul Philips 4000/3100. Foloseşte acest videoclip instructiv pentru a regla uşor cantitatea standard a băuturilor.
  Play Pause
  Funcţia de memorare te ajută să reglezi cantitatea standard a băuturilor pentru espressorul Philips 3000. Foloseşte acest videoclip instructiv pentru a regla uşor cantitatea standard a băuturilor.
  Play Pause
  Funcţia de memorare te ajută să reglezi cantitatea standard a băuturilor pentru espressorul Philips 2100/2000. Foloseşte acest videoclip instructiv pentru a regla uşor cantitatea standard a băuturilor.
  Play Pause

  Funcţia de memorare te ajută să reglezi cantitatea standard a băuturilor pentru espressorul Philips 2100/2000. Foloseşte acest videoclip instructiv pentru a regla uşor cantitatea standard a băuturilor.

  Play Pause
  Contactează Philips

  Ne face plăcere să te ajutăm

  Cauţi altceva?

  Descoperă toate opţiunile de asistenţă Philips

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.