1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Produse

  Obţine exact asistenţa de care ai nevoie
  Cauţi o soluţie anume pentru produsul tău?

  Nu pot regla setarea de măcinare a espressorului Philips/Saeco

  Pentru a regla setarea de măcinare pe espressorul Philips/Saeco, urmează paşii de mai jos.

  Notă: Pentru instrucţiuni pas cu pas mai precise, consultă manualul de utilizare sau vizitează pagina noastră Îngrijirea aparatului.

  Reglarea setărilor de măcinare

  Poţi să reglezi setările de măcinare de la butonul pentru setarea măcinării din interiorul recipientului pentru boabe. În funcţie de aparat, este posibil să ai nevoie de cheia de reglare (coada lingurii pentru cafea premăcinată).

  1. Pune o ceaşcă sub gura de scurgere a cafelei.
  2. Apasă butonul „Espresso” pentru a prepara un espresso.
  3. Atunci când râşniţa începe să macine, pentru aparatele la care este necesar un instrument; trebuie mai întâi să aşezi cheia de reglare a râşniţei pe buton (consultă imaginea 1), apoi apasă butonul şi roteşte-l în dreapta sau stânga. Pentru aparatele la care nu este necesar niciun instrument, poţi să apeşi în jos butonul manual şi să roteşti în stânga sau dreapta (consultă imaginea 2).
  4. Roteşte o treaptă spre stânga sau spre dreapta pentru a regla setarea. Aparatul va avea fie numere, fie puncte pentru a indica setarea de măcinare. Un punct mai mic = o dimensiune mai mică a particulelor. Un număr mai mic = o dimensiune mai mică a particulelor.
  5. Prepară 2-3 cafele pentru a vedea diferenţa. Fiindcă SAS (senzorul de adaptare Saeco) trebuie să facă ajustările adecvate pentru timpul în care râşniţa funcţionează, pentru a asigura că este măcinată cantitatea de cafea corectă pentru un espresso optim.
  Reglarea setărilor pentru măcinare pe espressorul Philips

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.