1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Obţine exact asistenţa de care ai nevoie
  Cauţi o soluţie anume pentru produsul tău?

  Tava de scurgere a espressorului Philips/Saeco se umple rapid

  Data actualizării: 2022-06-20

  În cazul în care constaţi că tava de scurgere a espressorului Philips/Saeco se umple prea rapid, îţi prezentăm mai jos de ce poţi experimenta această problemă şi ce poţi face pentru a o preveni.

  Tava de scurgere se umple rapid din cauza apei din ciclul de clătire automată

  Chiar dacă reuşeşti să colectezi într-o ceaşcă apa de clătire din duza de scurgere, apa de clătire va ajunge întotdeauna în tava de scurgere. Acest lucru se datorează faptului că aparatul goleşte direct apa de clătire în tava de scurgere în timpul ciclului de clătire automată, pentru a gestiona clătirea circuitelor şi a asigura o performanţă optimă a aparatului. Clătirea automată este efectuată când porneşti şi opreşti aparatul, după prepararea unei băuturi sau după ce foloseşti sistemul de spumare a laptelui.

  Datorită acestei ape de clătire, este posibil să ai senzaţia că există întotdeauna apă în tava de scurgere sau că tava de scurgere se umple mai repede decât te aştepţi. Totuşi, acest lucru nu indică o scurgere a aparatului.

  Pentru a preveni această problemă, goleşte-o zilnic sau oricând apare indicatorul roşu.

  Notă: În cazul în care tava de scurgere este plină după prepararea a 2 ceşti de cafea sau se umple cu apă peste noapte, te sfătuim să ne contactezi pentru asistenţă suplimentară.

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.