1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Produse

  Obţine exact asistenţa de care ai nevoie
  Cauţi o soluţie anume pentru produsul tău?

  Cafeaua de la espressorul Philips/Saeco este apoasă

  Dacă espressorul Philips/Saeco prepară cafea apoasă, pot exista mai multe motive. Consultă mai jos toate cauzele posibile şi soluţiile.

  Utilizarea aparatului pentru prima dată

  Dacă acesta este pentru prima dată când utilizezi espressorul, este normal ca primele cafele preparate să fie apoase, deoarece sistemul încă se reglează.

  Încearcă să mai prepari câteva ceşti de cafea pentru a optimiza extragerea cafelei cu caracterul compact al cafelei măcinate.

  Unitatea de preparare este murdară

  Este important să clăteşti unitatea de preparare săptămânal deoarece un filtru murdar al unităţii de preparare poate cauza un debit de apă neadecvat şi afectează gustul cafelei. Pentru a-l curăţa, urmează paşii de mai jos sau vizionează tutorialul nostru video:

  1. Opreşte aparatul şi aşteaptă până când este complet oprit şi nu mai scoate niciun zgomot (acest lucru durează aproximativ 15-20 de secunde)
  2. Deschide uşa de serviciu şi scoate unitatea de preparare apăsând butonul „PUSH” către partea dreaptă, menţinându-l şi trăgându-l spre tine
  3. Clăteşte temeinic unitatea de preparare cu apă călduţă şi las-o să se usuce liber înainte de a o aşeza înapoi
  Play Pause

  Setarea râşniţei trebuie modificată

  Este posibil ca, atunci când s-a setat măcinarea la o granulaţie mai mică, râşniţa să fi fost răsturnată accidental, ceea ce a făcut ca cele două pietre de măcinare să se apropie prea mult una de cealaltă. Acest lucru ar fi putut avea ca rezultat o măcinare foarte fină şi lipsa absorbţiei apei.

  Pentru a rezolva această problemă, pur şi simplu setează din nou măcinarea la o granulaţie mai grosieră prin rotirea butonului din interiorul recipientului pentru boabe de cafea la un număr mai mare sau la o boabă de cafea mai mare.

  Unele dintre setările aparatului trebuie să fie modificate

  Setarea aromei, volumul ceştii, setarea râşniţei sunt setări ale aparatului care pot influenţa concentraţia cafelei. Te sfătuim să experimentezi cu aceste setări.

  Pentru a creşte concentraţia poţi alege, de exemplu, cea mai ridicată setare a aromei, volumul mediu al ceştii şi râşniţa la o granulaţie mai fină.

  Compartimentul pentru cafea premăcinată este înfundat

  Deschide capacul compartimentului pentru cafea premăcinată pentru a verifica dacă este colmatat cu cafea măcinată. În acest caz, poţi desfunda această zonă urmând paşii de mai jos:

  1. Opreşte aparatul şi aşteaptă până când este oprit complet
  2. Scoate unitatea de preparare de pe aparat.
  3. Deschide capacul compartimentului pentru cafea premăcinată şi introdu coada de lingură în el.
  4. Mişcă coada de lingură în sus şi în jos până când cafeaua măcinată înfundată cade

  Dacă aceste soluţii nu au rezolvat problema, contactează-ne pentru asistenţă suplimentară.

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.