1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

    Obţine exact asistenţa de care ai nevoie
    Cauţi o soluţie anume pentru produsul tău?

    Cafeaua de la espressorul Philips este apoasă

    Data actualizării: 2022-06-17
    Dacă observi că espressorul Philips prepară cafea apoasă, pot exista mai multe motive. Consultă mai jos toate cauzele posibile şi soluţiile.
     

    Prima utilizare a aparatului

    Dacă este prima dată când utilizezi espressorul, este normal ca primele cafele preparate să fie puţin apoase, deoarece sistemul are nevoie de timp pentru a se regla.
    Prepară câteva ceşti de cafea în plus pentru ca aparatul să poată optimiza extragerea şi densitatea cafelei măcinate.

    Unitatea de preparare este murdară

    Clăteşte săptămânal unitatea de preparare, deoarece un filtru murdar al unităţii de preparare poate cauza un debit de apă neadecvat şi afectează gustul cafelei. Curăţă unitatea de preparare respectând instrucţiunile de mai jos sau urmăreşte videoclipul de asistenţă:
    1. Opreşte aparatul şi aşteaptă până când este complet oprit şi nu mai scoate niciun zgomot (acest lucru durează aproximativ 15-20 de secunde)
    2. Deschide uşa de serviciu şi scoate unitatea de preparare
    3. Clăteşte temeinic unitatea de preparare sub jet de apă călduţă şi las-o să se usuce la aer înainte de a o aşeza înapoi
    • Section Attachment PDF file, published 2022-06-17
    Play Pause

    Setarea de măcinare trebuie modificată

    Este posibil ca, atunci când s-a setat măcinarea la o granulaţie mai mică, râşniţa să fi fost răsturnată accidental, ceea ce a făcut ca cele două pietre de măcinare să se apropie prea mult una de cealaltă. Dacă măcinarea este prea fină, este posibil să nu absoarbă apa.

    Soluţia este să reglezi din nou setarea de măcinare la o granulaţie mai mare, rotind butonul de setare a măcinării din interiorul recipientului de cafea boabe la un număr mai mare sau la o dimensiune mai mare a boabelor de cafea.
     

    Setările aparatului necesită reglaje

    Volumul ceştii, setarea aromei şi setarea de măcinare sunt setări ale aparatului care influenţează concentraţia cafelei. Îţi recomandăm să încerci diferite setări.

    Pentru a creşte concentraţia, de exemplu, alege cea mai ridicată setare pentru aromă, setează râşniţa la o măcinare mai fină şi alege volumul mediu al ceştii.
     

    Pâlnia pentru cafea premăcinată este înfundată

    Deschide capacul pâlniei pentru cafea premăcinată şi verifică dacă este înfundată cu cafea măcinată. În cazul în care compartimentul pentru cafea premăcinată este înfundat, îl poţi desfunda urmând instrucţiunile de mai jos:
    1. Opreşte aparatul şi aşteaptă până când este oprit complet
    2. Scoate unitatea de preparare de pe aparat.
    3. Deschide capacul pâlniei pentru cafea premăcinată şi introdu coada de lingură în aceasta.
    4. Mişcă în sus şi în jos coada de lingură până când cafeaua măcinată nu mai blochează pâlnia.
    Dacă aceste soluţii nu au rezolvat problema, contactează-ne pentru asistenţă suplimentară.
    Play Pause

    Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.