1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Produse

  Obţine exact asistenţa de care ai nevoie
  Cauţi o soluţie anume pentru produsul tău?

  Espressorul meu Philips/Saeco prezintă scurgeri

  În cazul în care constaţi că espressorul Philips/Saeco prezintă scurgeri, pot exista câteva cauze. Mai jos găseşti o listă a elementelor care pot prezenta scurgeri şi modul în care le poţi remedia:

  1. Curge apă în tava de scurgere?
  2. Se scurge apă curată de sub aparat sau din partea laterală a aparatului
  3. Observi pete de apă maronii pe masa din bucătărie sau sub aparat?

  1. Curge apă în tava de scurgere

  Chiar dacă reuşeşti să colectezi într-o ceaşcă apa de clătire din duza de scurgere, apa de clătire va ajunge întotdeauna în tava de scurgere. Acest lucru se datorează faptului că aparatul goleşte direct apa de clătire în tava de scurgere în timpul ciclului de clătire automată, pentru a gestiona clătirea circuitelor şi a asigura o performanţă optimă a aparatului.

  Clătirea automată este efectuată când porneşti şi opreşti aparatul, după prepararea unei băuturi sau după ce foloseşti sistemul de spumare a laptelui.

  Datorită acestei ape de clătire, este posibil să ai senzaţia că există întotdeauna apă în tava de scurgere sau că tava de scurgere se umple mai repede decât te aştepţi. Totuşi, acest lucru nu indică o scurgere a aparatului.

  Notă: În cazul în care tava de scurgere este plină după prepararea a 2 ceşti de cafea sau se umple cu apă peste noapte, te sfătuim să ne contactezi pentru asistenţă suplimentară.

  2. Apă curată sub aparat sau rezervorul de apă

  Dacă observi apă curată sub aparat sau lângă rezervorul de apă, acest lucru înseamnă că rezervorul de apă nu este aşezat corect în aparat.

  Pentru a rezolva problema, asigură-te că apeşi ferm rezervorul de apă în aparat, împingându-l complet spre spate.

  Dacă rezervorul de apă este bine amplasat, dar se scurge în continuare apă curată de sub aparat, contactează-ne pentru asistenţă suplimentară.

  3. Pete de apă maronii pe masa din bucătărie sau sub aparat

  Există două motive pentru care este posibil să observi pete de apă pe masa din bucătărie sau sub aparat:

  1. Tava de scurgere a fost prea plină şi s-a revărsat în timp ce o scoteai. Pentru a evita acest lucru, goleşte şi clăteşte tava de scurgere zilnic sau oricând apare indicatorul pentru tavă de scurgere plină şi indicatorul roşu.
  2. Când tava de scurgere este scoasă sau trasă înainte, o cantitate mică din apa de clătire a unităţii de preparare poate ajunge pe blatul din bucătărie, provenind de sub dreaptă a aparatului. Te sfătuim să usuci această zonă săptămânală cu o lavetă, dar nu este un motiv pentru a te îngrijora că aparatul prezintă scurgeri

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.