1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Produse

  Obţine exact asistenţa de care ai nevoie
  Cauţi o soluţie anume pentru produsul tău?

  Espressorul Philips/Saeco risipeşte cafea pudră fără a prepara cafea

  Espressorul tău Philips/Saeco macină boabe de cafea, dar nu produce cafea? Mai jos vei găsi câteva motive pentru care se poate întâmpla acest lucru.

  Utilizarea funcţiei pentru cafea premăcinată

  Atunci când utilizezi funcţia pentru cafea premăcinată pentru a prepara cafeaua, aparatul trebuie să fie pornit şi gata de utilizare înainte de a adăuga cafea premăcinată în compartimentul pentru cafea premăcinată.

  Adaugă o lingură plină de cafea măcinată numai cu lingura furnizată şi loveşte-o uşor pentru a elimina excesul. Depăşirea cantităţii de cafea măcinată poate duce la umplerea excesivă a unităţii de preparare şi la anularea preparării cafelei. Cafeaua pudră vor fi aruncată şi nu se va produce cafea.

  Unitatea de preparare este murdară

  O unitate de preparare murdară sau înfundată poate duce la lipsa producerii cafelei. Este important să clăteşti unitatea de preparare săptămânal. Urmează paşii de mai jos sau vizionează tutorialul nostru video:

  1. Opreşte aparatul şi aşteaptă până când este complet oprit şi nu mai scoate niciun zgomot (acest lucru durează aproximativ 15-20 de secunde)
  2. Deschide uşa de serviciu şi scoate unitatea de preparare apăsând butonul „PUSH” către partea dreaptă, menţinându-l şi trăgându-l spre tine
  3. Clăteşte temeinic unitatea de preparare cu apă călduţă şi las-o să se usuce liber înainte de a o aşeza înapoi
  Play Pause

  Nu există suficiente boabe de cafea sau suficientă apă

  Dacă nu există suficiente boabe de cafea sau suficientă apă înainte de prepararea cafelei, prepararea va fi anulată, iar cafeaua pudră va fi aruncată în recipientul pentru cafea măcinată.

  Pentru a rezolva acest lucru, asigură-te că ai suficiente boabe de cafea sau suficientă apă înainte de a începe să prepari.

  Dacă aceste soluţii nu au ajutat la rezolvarea problemei, contactează-ne pentru asistenţă suplimentară.

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.