1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Produse

  Obţine exact asistenţa de care ai nevoie
  Cauţi o soluţie anume pentru produsul tău?

  Din espressorul meu Philips/Saeco nu curge cafea

  Există câteva cauze pentru care cafeaua nu este distribuită de espressorul tău Philips/Saeco. Mai jos găseşti câteva soluţii despre cum poţi rezolva problema pe cont propriu.

  Notă: dacă utilizezi aparatul pentru prima dată, este normal ca în timpul primei preparări, să curgă doar câteva picături de cafea. Prepară câteva ceşti de cafea pentru a optimiza extragerea cafelei cu caracterul compact al cafelei măcinate.

  Aerul blochează alimentarea cu apă

  Când există aer, aparatul emite un sunet puternic şi apa nu va fi trasă din rezervorul de apă în aparat. Urmează paşii de mai jos pentru a rezolva acest lucru:

  1. OPREŞTE aparatul
  2. Goleşte rezervorul de apă şi scoate filtrul AquaClean (sau orice alt filtru de apă)
  3. Umple rezervorul de apă şi pune-l la loc
  4. PORNEŞTE aparatul. Atunci când aparatul este încălzit, selectează apă fierbinte şi lasă să curgă 2-3 ceşti de apă fierbinte

  Dacă utilizezi un filtru de apă AquaClean, urmează aceşti paşi suplimentari pentru a te asigura că filtrul este pregătit şi corect instalat pentru utilizare:

  1. Scutură filtrul de apă AquaClean timp de 5 secunde
  2. Introdu filtrul cu capul în jos într-un vas/bol cu apă şi aşteaptă până când nu mai ies bule de aer
  3. Pune filtrul în rezervorul de apă şi umple rezervorul cu apă
  4. Reporneşte aparatul, oprindu-l şi apoi pornindu-l din nou
  5. Selectează apă fierbinte şi distribuie 2-3 ceşti de apă fierbinte

  Notă: Dacă ai utilizat filtrul de apă AquaClean timp de peste 3 luni, înlocuieşte-l, deoarece poate fi înfundat.

  Play Pause

  Unitatea de preparare este murdară

  O unitate de preparare murdară sau înfundată poate duce la lipsa producerii cafelei. Este important să clăteşti unitatea de preparare săptămânal. Urmează paşii de mai jos sau vizionează tutorialul nostru video:

  1. Opreşte aparatul şi aşteaptă până când este complet oprit şi nu mai scoate niciun zgomot (acest lucru durează aproximativ 15-20 de secunde)
  2. Deschide uşa de serviciu şi scoate unitatea de preparare apăsând butonul „PUSH” către partea dreaptă, menţinându-l şi trăgându-l spre tine
  3. Clăteşte temeinic unitatea de preparare cu apă călduţă şi las-o să se usuce liber înainte de a o aşeza înapoi

  Notă: Pentru o curăţare temeinică a unităţii de preparare, îţi recomandăm să foloseşti tableta de extragere a uleiului din cafea Philips (CA6704).

  Play Pause

  Duza de scurgere a cafelei este înfundată

  Atunci când nu mai este distribuită cafea, este posibil şi ca duza de scurgere să fie înfundată. Pentru a o curăţa, poţi utiliza un beţilor sau un ac pentru a îndepărta murdăria.

  Utilizarea funcţiei pentru cafea premăcinată

  Atunci când utilizezi funcţia pentru cafea premăcinată pentru a prepara cafeaua, aparatul trebuie să fie pornit şi gata de utilizare înainte de a adăuga cafea premăcinată în compartimentul pentru cafea premăcinată.

  Adaugă o lingură plină de cafea măcinată numai cu lingura furnizată şi loveşte-o uşor pentru a elimina excesul. Depăşirea cantităţii de cafea măcinată poate duce la umplerea excesivă a unităţii de preparare şi la anularea preparării cafelei. Cafeaua pudră vor fi aruncată şi nu se va produce cafea.

  Aparatul trebuie să fie detartrat

  Când ai detartrat ultima oară espressorul? Toate aparatele au un indicator de detartrare dedicat, îţi recomandăm să detartrezi aparatul imediat ce acesta indică acest lucru. Dacă nu detartrezi espressorul, se poate acumula calcar în interior care poate provoca defecţiuni.

  Consultă manualul de utilizare despre detartrarea espressorului sau fă clic aici.

  Compartimentul pentru cafea premăcinată este înfundat

  Dacă compartimentul pentru cafea premăcinată este înfundat, cafeaua nu poate fi preparată. Pentru a rezolva problema, urmează paşii de mai jos sau clipurile cu instrucţiuni:

  1. Opreşte aparatul şi aşteaptă până când este complet oprit şi nu mai scoate niciun zgomot (acest lucru durează aproximativ 15-20 de secunde)
  2. Deschide uşa de serviciu şi scoate unitatea de preparare apăsând butonul „PUSH” către partea dreaptă, menţinându-l şi trăgându-l spre tine
  3. Deschide capacul compartimentului pentru cafea premăcinată şi introdu coada de lingură în el
  4. Mişcă coada de lingură în sus şi în jos până când cafeaua măcinată înfundată cade

  Dacă aceste soluţii nu rezolvă problema, contactează-ne pentru asistenţă suplimentară.

  Play Pause

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.