0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Asistenţă Philips

  Aspiratorul umed Philips eliberează mai puţină apă

  Publicat pe 2021-07-04
  Dacă aspiratorul umed Philips eliberează mai puţină apă decât de obicei, pot exista mai multe cauze. Citeşte mai jos pentru a afla potenţialele cauze şi soluţii.
  Buretele din microfibră al aspiratorului umed Philips acoperă banda şi blochează fluxul de apă din bandă. Dacă buretele din microfibră nu este poziţionat corect pe bandă, este posibil ca aparatul să elibereze mai puţină apă decât de obicei. În acest caz, urmează paşii de mai jos:
  1. Asigură-te că benzile Velcro de pe mop şi benzile Velcro de pe rezervorul de apă sunt aliniate perfect.
  2. De asemenea, asigură-te că partea cu bandă a mopului este orientată în afară, la distanţă de partea inferioară a rezervorului de apă.

   
  Burete din microfibră aplicat corect
  1. Scoate banda de umezire. Clăteşte-o bine şi freac-o cu o lavetă uscată.
  2. De asemenea, poţi lăsa banda la înmuiat peste noapte într-o soluţie cu 1 parte oţet şi 3 părţi de apă. Clăteşte-o bine după înmuiere şi freac-o cu o lavetă uscată.
  Îndepărtarea reziduurilor în exces

  Umple rezervorul de apă

  Utilizează numai burete din microfibră original Philips. Poţi achiziţiona aceşti bureţi din microfibră de la distribuitorul Philips sau de la [magazinul online] Philips (http://www.shop.philips.com/service/) cu numărul de model: FC8063.

  Lavetă din microfibră Philips
  Cauţi altceva?

  Descoperă toate opţiunile de asistenţă Philips

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.