1
0

Coş de cumpărături

Momentan nu există articole în coşul de cumpărături.

  Obţine exact asistenţa de care ai nevoie
  Cauţi o soluţie anume pentru produsul tău?

  Aparatul meu SENSEO® face mai mult zgomot decât de obicei

  Data actualizării: 2022-06-27
  Este normal ca aparatul de cafea SENSEO® să producă un bâzâit în timpul preparării. Aparatul de cafea SENSEO® vibrează mai mult şi face mai mult zgomot decât de obicei? Utilizează aceste soluţii pentru a încerca să rezolvi singur problema.
  • Pentru toate aparatele SENSEO®, consultă Secţiunea A
  • Pentru SENSEO® Switch, consultă Secţiunea B 

  Secţiunea A: Toate aparatele SENSEO

  Aparatul de cafea SENSEO® nu se află pe o suprafaţă plată
  Aşază aparatul pe o suprafaţă plată. Încearcă să eviţi suprafeţele din oţel inoxidabil, deoarece acestea produc mai multe vibraţii şi mai mult zgomot decât alte suprafeţe.

  Depunerile de calcar  
  Din cauza depunerilor de calcar, aparatul de cafea SENSEO® poate produce mai mult zgomot şi mai multe vibraţii în timp. Îţi recomandăm să detartrezi aparatul la fiecare 3 luni pentru a reduce zgomotul şi a menţine o calitate excelentă a cafelei. Poţi găsi instrucţiuni detaliate de detartrare pe pagina noastră despre detartrare sau în manualul de utilizare.

   

  Secţiunea B: SENSEO Switch

  SENSEO® Switch îţi permite să comuţi între capsule de cafea şi cafea la filtru.

  Sunetele de preparare a cafelei folosind capsule de cafea
  Când utilizezi capsule de cafea, vei auzi un bâzâit continuu. Acest bâzâit provine de la pompa de apă care împinge apa prin capsulă.

  Sunete de preparare a cafelei la filtru
  O cafea la filtru se prepară prin pomparea lentă a unor jeturi de apă prin suportul filtrului. În timpul preparării, aparatul emite un zumzet în impulsuri, care poate dura între 5 şi 10 de minute, în funcţie de câte ceşti prepari. Acesta este un comportament normal şi nu ai niciun motiv de îngrijorare.
  Vizionează videoclipul de mai jos pentru a înţelege la ce fel de sunet te poţi aştepta de la aparatul SENSEO® Switch în timpul preparării cafelei la filtru. 
  Dacă niciunul dintre aceşti paşi nu a rezolvat problema, contactează-ne pentru asistenţă suplimentară.
   
  Play Pause

  Articole de referinţă

  Site-ul nostru poate fi vizualizat cel mai bine cu cea mai recentă versiune de Microsoft Edge, Google Chrome sau Firefox.